A început războiul în sânul UNPR Râmnicu Vâlcea

duminică, 27 ianuarie 2013

• Biroul Permanent Local demis cere înlăturarea lui Eusebiu Veţeleanu

A început războiul în sânul UNPR Râmnicu Vâlcea

Iată că în ultima perioadă ies la iveală alte “măgării” făcute de cuplul Dan Mazilu-Eusebiu Veţeleanu prin cele două organizaţii UNPR pe care le conduc. Într-un comunicat de presă sec, conducerea UNPR Vâlcea anunţa în urmă cu o săptămână că s-a luat măsura dizolvării Biroului Permanent Local de la Râmnicu Vâlcea şi excluderea a doi membri, respectiv Catrinescu Gabriel şi Băjan Ion, motivând ca în campania de la alegerile locale au avut rezultate slabe. În replică, Catrinescu Gabriel şi Băjan Ion spun că de fapt nu acestea au fost motivele reale. “Cei doi, împreună cu Biroul Permanent Local de la Râmnicu Vâlcea, au ţinut activitatea organizaţiei vie. Acest preşedinte Eusebiu Veţeleanu nu a binevoit să participe la nici o întâlnire a membrilor BPL, cu toate că a fost invitat telefonic de fiecare dată.

Acest fapt denotă că prea puţin îl interesează viaţa de partid sau îi e frică de membri de partid care au muncit pentru ei şi nu le-a rezolvat nimic lor. Referitor la excludere, preşedintele Veţeleanu nu cunoaşte nici statutul UNPR, în speţă articolele 13 şi 14, unde se specifică sancţiunile care se dau şi condiţiile care trebuiesc urmate. Acest preşedinte Veţeleanu îi este foarte frică de un concurent puternic din organizaţia noastră la funcţia de preşedinte. Se arată că motivul excluderii celor doi este slaba activitate în viaţa de partid şi în campania electorală, dar nu a analizat activitatea sa care a fost destul de dezastruoasă. Din acest fapt, Veţeleanu nu a câştigat nici măcar locul 2 la alegerile locale pentru Primăria Râmnicului, cu toate că a avut în spate un om puternic iubit de vâlceni. Asta denotă că Veţeleanu are o imagine proastă în Vâlcea. Îi cerem preşedintelui Organizaţiei Judeţene UNPR Vâlcea, deputatul Constantin Mazilu, demararea organizării alegerii preşedintelui şi a biroului permanent local”, se arată într-o precizare a Biroului (demis!) Permanent Local de la Râmnicu Vâlcea.

Nu avem decât a sublinia caracterul infect al omului Eusebiu Veţeleanu, care la alegerile locale şi parlamentare de anul trecut a făcut o campanie deşănţată şi gălăgioasă pentru USL, uitând probabil că plecase din PDL cu doar câteva luni înainte. Oameni, precum foştii democrat-liberali Dumitru Țârdea, Petre Grigore sau Filip Teodosie, au preferat decenţa şi bunul simţ în cele două campanii electorale, chiar dacă formal făceau parte din USL. Acum se dovedeşte că Mircia Gutău (care a plecat din UNPR) a greşit atunci când a mizat pe “tăria de caracter” a ipochimenului Eusebiu Veţeleanu.

(Petre Coman)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe