Sparle si soparle 30 decembrie 2012

duminică, 30 decembrie 2012

Sparle si soparle 30 decembrie 2012

• Fratele directorului Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Vâlcea, liberalul Nicolae Vălimăreanu, deţine o firmă de construcţii care lucrează în subantrepriză la societatea din subordinea Consiliului Judeţean Vâlcea. Vom reveni cu detalii în ianuarie 2013.

• După ce procurorii DNA l-au trimis în judecată pe primarul din Berislăveşti, Ion Buşagă, pentru complicitate la inducerea în eroare a instituţiilor statului, iată că apar noi dovezi ale unor “măgării” semnalate de mai mulţi oameni din comună. Astfel, am aflat că Ion Buşagă a distrus parcul auto al primăriei (un buldozer, două rabe basculante, un camion basculă, un ifron, trei autoutilitare, patru ateliere mobile diesel cu motoare noi, o Dacia pick-up 4x4, un tractor pentru deszăpeziri şi un troliu pentru transportul lemnelor). De asemenea, primarul Buşagă execută lucrările de pietruire prin firma... soţiei sale, SC Loris SRL, din balastiera proprie. Fiul primarului alimentează maşinile proprietate personală de la Peco “Arta Modei” din Râmnicu Vâlcea, iar facturile vin pe Primăria Berislăveşti. În fine, Ion Buşagă mai trebuie să răspundă unde au dispărut cei 900.000 de euro subvenţii de la APIA pentru păşuni, pentru că investiţii în islazuri nu au existat!?!

• Scârbit de politică şi politicieni, omul de afaceri Gheorghe Udubae a decis recent să renunţe la orice funcţii politice şi din administraţia publică locală. Drept urmare, acesta a decis recent să-şi dea demisia din funcţia de consilier local la Bujoreni, din partea Partidului ProDemo.

• Deszăpezirile de pe drumurile din Vâlcea din această iarnă au un miros puternic... de PSD. Mai multe drumuri judeţene au fost atribuite în mod dubios firmei Alexcor Trading din Bucureşti. Societatea este deţinută de Cornel Ciocan, fratele deputatului de Caracal, Dan Ciocan. Potrivit presei locale din judeţul Olt, împotriva lui Cornel Ciocan, DNA a început o anchetă penală în 2010, iar la începutul lunii noiembrie 2012 el a fost condamnat la 8 ani de închisoare de către Tribunalul Bucureşti. Oare Ion Cîlea este străin de toate aceste lucruri? Tot firma Alexcor Trading a mai câştigat în mod dubios o licitaţie cu un consiliu judeţean, licitaţie care vizează lucrări de reabilitare şi modernizare pe DJ 677 limita judeţ Vâlcea - Piatra Olt, în valoare de 20,24 milioane lei. Contractul de execuţie a fost atribuit asocierii de către beneficiarul proiectului, Consiliul Judeţean Olt, la data de 25 mai 2011, conform informaţiilor publicate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

• Până mai deunăzi nu înţelegeam cum obţine “cântăreaţa” de muzică populară Tatiana Mărcoianu diverse contracte pe la concertele organizate de Primăria Râmnicului în aer liber. Ultimul exemplu în acest sens este concertul de Anul Nou, după ce femeia a mai dat o raită pe la alte 20 de evenimente de acest soi organizate de primărie. Ne-am lămurit buştean, însă, când am aflat că ipochimena Mărcoianu este membru de frunte al PNL şi colegă de partid cu primarul Frâncu şi “antreprenorul” Damian Mitu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe