Primul ministru Victor Ponta: “E bine că Videanu şi Roibu ajung în ÎNCHISOARE”

luni, 10 decembrie 2012

Primul ministru Victor Ponta: “E bine că Videanu şi Roibu ajung în ÎNCHISOARE”

Premierul Victor Ponta a declarat joi că este bine că ajung în închisoare cei vinova╚øi de ÔÇ£căpu╚Öarea” Oltchimului, printre care Adriean Videanu, Dan Diaconescu ╚Öu Constantin Roibu, dar trebuie recuperat ╚Öi prejudiciul realizat de ace╚Ötia.

ÔÇ£În ultimii 3 ani a fost un jaf sistematizat ╚Öi coordonat de domnii Videanu, Boureanu ╚Öi Roibu la Oltchim. Timp de trei ani, Oltchimul a fost căpu╚Öat, din fericire am reu╚Öit eliminarea contractelor care căpu╚Öează Oltchimul. Videanu, Dan Diaconescu, Boureanu, Roibu, au devalizat Oltchimul în ultimii ani ╚Öi au încercat să închidă Oltchimul pentru a-╚Öi ascunde urmele, pentru a nu se mai găsi într-un faliment adevăra╚øii vinova╚øi”, a declarat Victor Ponta, citat de NewsIn.

Totodată, premierul a mai declarat că s-au depus plângeri penale împotriva persoanelor vinovate pentru situa╚øia de la Oltchim, men╚øionând totodată că este bine faptul că Adriean Videanu, Dan Diaconescu ╚Öi Roibu ajung în închisoare, însă banii trebuie recupera╚øi.

ÔÇ£Vreau să precizez, în toate cazurile pe care le enumăr s-au depus plângeri penale ╚Öi a╚Ötept ca DNA să ancheteze ╚Öi să trimită în judecată persoanele vinovate ╚Öi să ia măsuri pentru recuperarea prejudiciului, pentru că e vorba de miliarde de euro ╚Öi simplul fapt că Videanu, Dan Diaconescu, Roibu, cei vinova╚øi, ajung în închisoare, este bine, dar trebuie recupera╚øi banii, miliardele de euro pierdute prin activitatea lor”, a declarat Ponta la Târgu-Jiu. (www.ghimpele.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe