Deputatul Vâlcu a participat la recepţia oferită de preşedintele României

luni, 3 decembrie 2012

Deputatul Vâlcu a participat la recepţia oferită de preşedintele României

Deputatul Samoil Vîlcu a participat pe 29 noiembrie la recepţia oferită de preşedintele României, Traian Băsescu, cu ocazia Zilei Naţionale a României. Evenimentul a avut loc în Sala Unirii a Palatului Cotroceni.
“1 Decembrie este pentru noi o sărbătoare, este un prilej de bucurie. Este acea zi în care suntem cu tot sufletul nostru români. Sunt bucuros că pot să particip la acest eveniment festiv, de altfel am răspuns acestei invitaţii în fiecare an de când sunt deputat. Este o onoare să particip la recepţia oferită de şeful statului.

1 Decembrie este Ziua Naţională a României, adoptată prin lege după înlăturarea regimului comunist. Din punct de vedere istoric, la 1 Decembrie 1918, Adunarea Naţională de la Alba Iulia, constituită din 1228 de delegaţi şi sprijinită de peste 100.000 de români veniţi din toate colţurile Ardealului şi Banatului, a adoptat o Rezoluţie prin care s-a consfinţit unirea tuturor românilor din Transilvania şi întreg Banatul cu România. Este o zi istorică, în care, cu toţii trebuie să ne bucurăm şi să ne mândrim. Cu această ocazie, vreau să le transmit vâlcenilor urări de sănătate, speranţă într-un viitor mai bun şi putere de muncă pentru a trece şi peste bune şi peste rele cu fruntea sus”, a declarat deputatul PDL Samoil Vîlcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe