BRD lansează creditul ”Prima Casă” în lei

joi, 13 decembrie 2012

BRD lansează creditul ”Prima Casă” în lei

BRD-Groupe Soci├®t├® G├®n├®rale şi-a completat oferta de creditare în cadrul programului ”Prima casă” cu produsul de finanţare în lei.

Banca oferă acest credit cu o dobândă nominală de Robor 3M + 2,5 pp, nu percepe comision de analiză şi nici de gestiune lunară. Valoarea maximă este de 340.000 lei (în funcţie de destinaţia creditului), iar durata maximă de acordare este de 30 de ani. Dobânda anuală efectivă* (DAE) este de 9,39%.

Creditul în lei completează oferta ”Prima casă” în euro a BRD, promovată încă de la începutul programului. Finanţările în euro se acordă cu o dobândă nominală de Euribor 3M + 4 pp. 

BRD a acordat primul credit în cadrul Programului Prima Casă. Demarat în iulie 2009, programul a fost creat pentru susţinerea celor care doresc să îşi cumpere sau să construiască o locuinţă, prin acordarea unei garanţii de stat aferente unui credit imobiliar cu dobândă redusă. În cele patru etape ale programului desfăşurate până în acest moment, BRD a acordat credite în valoare de peste 750 milioane de euro.

BRD - Groupe Soci├®t├® G├®n├®rale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi are cea de-a patra capitalizare bursieră la BVB. BRD face parte din Grupul Soci├®t├® G├®n├®rale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

*Exemplu de calcul (valabil la data de 05.12.2012): 

Credit în valoare de 200.000 lei

Perioada: 30 ani

Suma lunară de plata: 1.573 lei (in plus, la acordare clientul plateste comisionul de gestiune datorat FNGCIMM, in valoare de 490 lei/primul an)

Valoarea totala datorata la sfarsitul perioadei de creditare: 576.944 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe