Băile Govora votează senator Cotescu Marin Adrănel

luni, 3 decembrie 2012

De 1 decembrie s-a decis:

Băile Govora votează senator Cotescu Marin Adrănel

De 1 decembrie, Cotescu Marin Adrănel a fost alături de popula╚øia din Colegiul Râmnicu-Vâlcea Sud. Viitorul senator a participat la evenimentele din Râmnicu-Vâlcea ╚Öi Băile Govora, depunând coroane de flori alături de organiza╚øiile PNL din cele 2 localită╚øi. În Băile Govora, candidatul USL s-a bucurat de o primire entuziastă a autorită╚øilor locale, primarul a mul╚øumit public domnului Cotescu pentru sprijinul continuu acordat ora╚Öului sta╚øiune. În discursul său, domnul Cotescu a subliniat importan╚øa celor care au contribuit la formarea României Mari: regele Ferdinand I Întregiuitorul de ╚øară ╚Öi Ionel I. C. Brătianu, unul dintre marii premieri liberali ai României.

Pentru noi toţi patriotismul trebuie să existe ca un sentiment pe care liberi să-l alegem, deloc în functie de vreme sau de conducătorii palatelor. Și da, patriotismul este şi o poveste despre rezistenţă. Nu despre cel care rezistă mai mult, pentru că nu ne întrecem între noi, ci, despre puterea de a nu te lepăda când nu ai chef, de toate posibilităţile pe care le ai, în a-ţi onora ţara

Festivită╚øile din centrul ora╚Öului-sta╚øiune s-au bucurat de prezen╚øa unui public numeros format din localnici, turi╚Öti, elevi de la institu╚øiile de învă╚øământ din localitate, prefectul jude╚øului, consilieri jude╚øeni ╚Öi locali. Pentru cei din Băile Govora este o mândrie că au ocazia să fie reprezenta╚øi în Parlament de un om al locului, motiv pentru care, mul╚øi cetă╚øeni au ╚øinut să îi transmită domnului Cotescu că vor fi ╚Öi ei alături de el pe 9 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe