Aurelian Pavelescu: “Am votat pentru ca România să revină la normalitateÔÇ£

luni, 10 decembrie 2012

Aurelian Pavelescu: “Am votat pentru ca România să revină la normalitateÔÇ£

Preşedintele CJ Vâlcea, vicepreşedinte al PSD, Ion Cîlea a fost printre primii alegători din judeţul Vâlcea, acesta exercitându-şi dreptul de vot la secţia nr 1 de la Școala ÔÇÖTake IonescuÔÇÖ, secţie de vot unde sunt aşteptate în cursul zile să voteze mai multe personalităţi ale oraşului.

ÔÇÖAm votat cu inima pentru acei candidaţi dee care eu sunt convins că mă vor sprijini în realizarea proiectelor cu care am am câştigat alegerile locale din iunie. Proiecte care vor duce la schimbarea în bine a calităţii vieţii locuitorilor din Vâlcea. Am dat astfel azi un credit unor oameni care iubesc şi ţin la locurile în care s-au născut şi care cred în adevăr, în demnitate în decenţă. Sper ca lucrurile să aibă începând de azi o continuitate în folosul românilorÔÇÖ, a declarat Ion Cîlea.

Candidatul USL pe Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud, Costi Rădulescu, a votat şi el tot la primele ore ale dimineţii: “Am votat pentru vâlceni, pentru familia mea, pentru prietenii mei şi, mai ales, pentru viitorul Oltchimului. Vâlcenii îi vor da cu această ocazie cartonaşul roşu lui Traian Băsescu şi ARD-uluiÔÇ£ ÔÇô a spus Rădulescu.

Candidatul PPDD pe Colegiul Horezu, Mihai Tănăsescu, a declarat imediat după vot: “Sper că oamenii din Colegiul Horezu s-au trezit şi vor alege viitorul şi nu trecutul. Oamenii de ai au de ales între un exponent politic tânăr şi dornic de a schimba în bine viaţa comunităţilor din Colegiul Horezu şi un reprezentant al preistoriei politice, un om care nu a făcut nimic pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a locuitorilor din această zonăÔÇ£

Aurelian Pavelescu, candidatul ARD pe Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud: “Am votat cu încredere că România poate să revină la normalitate. Vâlcenii trebuie să-i trimită în Parlament pe cei care merită. Un vot se dă de către alegători o dată la patru ani şi trebuie să fim foarte responsabili atunci când votăm. Le cer oamenilor tineri să vină la vot dacă vor să aibă o viaţă mai bună!ÔÇ£ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe