Accidente rutiere pe bandă rulantă

joi, 20 decembrie 2012

Accidente rutiere pe bandă rulantă

La data de 18 decembrie a.c., ora 12.25, V. Vasile, de 36 ani din municipiul Râmnicu Vâlcea a condus un autoturism marca Volkswagen, iar într-o parcare, la efectuarea manevrei de mers cu spatele, nu s-a asigurat şi a accidentat-o pe D. A., de 9 ani, din oraşul Călimăneşti care se deplasa în calitate de pieton împreună cu mama sa.

Minora a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fiind diagnosticată cu fractură deget picior stâng.

La data de 18 decembrie a.c., ora 14.15, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Berbeşti au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier în comuna Sineşti.

În urma deplasării la faţa locului, echipa operativă a constat că S. Gheorghe, de 27 ani, din comuna Sineşti, în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen, pe DJ 605 A - Sineşti, a lovit cu partea faţă a autovehiculului pe numitul S. Ilie, în vârstă de 65 ani, ce traversa strada printr-un loc nepermis.

În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la Spitalul orăşenesc Horezu în vederea acordării de îngrijiri medicale, diagnosticat cu traumatism cranio - cerebral şi fractură cu deplasare a membrului inferior drept.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările vor fi continuate în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentelor rutiere.

Hoţii de la vestiar, prinşi de poliţişti

La data de 18 decembrie a.c., ora 23.10, Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată cu privire la faptul că din vestiarul sălii de sport a unui liceu, persoane necunoscute au sustras doua telefoane mobile, suma de 900 lei, precum si mai multe articole de îmbrăcăminte.

În baza sesizării, echipa operativă a efectuat cercetări, în urma cărora au fost identificaţi principalii suspecţi ai faptei de furt, respectiv G. Marin, de 18 ani, din comuna Păuşeşti Măglaşi şi C. Tudor, de 26 de ani, din municipiu.

Astfel, au fost identificate şi obiectele de îmbrăcăminte, care au fost predate părţilor vătămate.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt.

De asemenea, la începutul lunii iulie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Costeşti au fost sesizaţi cu privire la sustragerea mai multor bunuri dintr-o locuinţă, dosar penal ce a fost înregistrat cu autori necunoscuţi.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat ca principal suspect pe M. Vasile, de 19 ani, din comuna Costeşti. Tânărul a pătruns într-o casă nelocuită de unde a demolat şi sustras sobe de teracotă, acestea fiind valorificate unui alt cetăţean din comună.

În cauză, se continuă cercetările faţă de tânăr sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Conducea cu permisul suspendat

La data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 23.30, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit pe DN 7- Calea Bucureşti pentru efectuarea unui control de rutină un autoturism marca BMW, condus de T. Costin, de 26 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În urma efectuării de verificări în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit faptul că T. Costin are dreptul de a conduce autovehiculele pe drumurile publice suspendat.

S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.
* * *

La data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 17.20, I. Alin, din localitatea Balş, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism marca Suzuki, fără ca acesta să fie înmatriculat.

Astfel, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

* * *
 
La data de 18 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Măciuca l-au depistat pe DJ 643 - Diculeşti, D. Daniel, de 44 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism marca Dacia sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cu ocazia testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat că acesta avea o alcoolemie de 0,77mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul municipal Drăgăşani, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei .

Cercetările vor fi continuate faţă de D. Daniel sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe