Sparle si soparle 29 noiembrie 2012

joi, 29 noiembrie 2012

Sparle si soparle 29 noiembrie 2012

• Numele ministrului Mediului, Rovana Plumb (fost deputat PSD de Vâlcea în perioada 2004-2008) este menţionat în stenogramele din dosarul deputatului Ion Stan, documente ce au fost trimise către Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor pentru întocmirea unui raport privirea arestarea preventivă a lui Stan, alături de cel al şefului Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Țuţuianu. Din discuţii reiese ca denunţătorul lui Stan, Sorin Dima, se plânge că nu a primit contractele promise.

• Văzând că Judecătoria Râmnicu Vâlcea tergiversează nejustificat pronunţarea unei decizii cu privire la înregistrarea procesului-verbal de alegeri de la Sindicatul Liber Oltchim, inginerul Cornel Cernev (adevăratul lider al angajaţilor din fabrică) a hotărât zilele trecute să constiuie o nouă grupare sindicală în cadrul combinatului chimic. Deja, peste 85% din muncitorii de la Oltchim au anunţat că se vor înscrie în noul sindicat condus de Cernev, lăsându-l de izbelişte pe “căţeluşul” Mihai Diculoiu să-i facă în continuare pantofii fostului baron chimic, Constantin Roibu.

• Cine dispune de internet se poate delecta de acasă sau de la serviciu cu un tur virtual al... Mănăstrii Hurezi, singurul monument din Vâlcea înscris în patrimoniul UNESCO. Site-ul http://360.inp.org.ro face parte din proiectul “360 O incursiune virtuală în patrimoniul cultural naţional”, lansat recent de Institutul Naţional al Patrimoniului. Noul site interactiv include 20 de ilustraţii video şi 20 de tururi virtuale, fiecare conţinând mai multe panorame 360 grade.

• Există indicii foarte clare că în spatele executărilor silite din ultima perioadă de la Oltchim se află fostul director general Constantin Roibu. Acesta este prieten la cataramă cu patronul primei firme care a demarat executărle, Polchem Societe Anonyme din Vadus ÔÇô Liechtenstein, omul de afaceri turc Orhan Onur. Roibu, împreună cu fostul director adjunct Radu Olaru şi directorul de marketing Veronica Preoteasa l-au vizitat de mai multe ori pe Orhan Onur la reşedinţa sa privată din Istanbul. Vom reveni asupra subiectului!

• În atenţia DNA şi a Ministerului Economiei! Unele dintre firmele-căpuşe ale lui Roibu continuă să lucreze cu Oltchimul. De exemplu: SC COMCHIM SRL, firma fostului maistru Constantin Neagoie (băgat la înaintare de baronul toxic), actual primar al comunei Ioneşti, a rămas conectată la resursele Oltchim. Zilnic, cisternele lui Neagoie încarcă produse de la Oltchim.

• O altă căpuşă înfiptă în continuare în trupul Oltchim este societatea de transport Amitrans, care-i aparţine fiului şoferului lui Constantin Roibu, Remus Mihăescu. Într-o bună zi, muncitorii din Oltchim îi vor lua cu pietre pe aceşti indivizi lacomi şi fără scrupule! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe