Primarii din zona Horezu împiedicaţi de Aurel Vlădoiu să obţină investiţii

luni, 19 noiembrie 2012

Micimea deputatului USL:

Primarii din zona Horezu împiedicaţi de Aurel Vlădoiu să obţină investiţii

Deputatul Aurel Vlădoiu se apropie de finalul carierei politice. În 9 decembrie electoratul din Colegiul Horezu îl va trimite la pensie. La o pensie frumuşică ţinând cont de lungul şir de ani în care a obţinut salarii imense. Vlădoiu chiar are nevoie de această pensionare pentru a se ocupa de problemele sale.

Investitori serioşi în vizită la Măldărăşti

Un grup de importanţi investitori din Qatar au vizitat România în weekend-ul trecut. Ei au venit la rugămintea lui Mihai Tănăsescu- candidat al PPDD în Colegiul Horezu, în zona Măldăreşti pentru a se întâlni cu primarii din zonă. Toţi cei 19 primari au fost anunţaţi şi au confirmat prezenţa la această reuniune la care au asistat şi principalele canale media din judeţ. Din păcate oamenii de afaceri arabi nu au putut discuta decât cu patru dintre primari. Pe ceilalţi Vlădoiu i-a abordat prin diverse canale şi i-a sfătuit şi rugat să nu se ducă la această întâlnire. Vlădoiu nu este adeptul investiţiilor străine din zonă pe care nu le poate controla. Cu o zi înainte delegaţia din Qatar a încheiat în Capitală un contract important cu una din firmele române specializate în construcţii. Vlădoiu ştia acest lucru şi nu avea nici un interes ca primarii din zonă să primească fonduri din care el să nu poată dijmui nimic. După ce ani buni s-a specializat în traficul de influenţă şi în aranjamente financiare pe bani publici deputatul PSD nu are nici un interes să se dezvolte în zona Horezu parteneriate între administraţii locale şi fonduri de investiţii din străinătate.

Nemernicia acţiunilor prăfuitului parlamentar arată inadaptabilitatea acestuia la schimbări. Iar Colegiul Horezu are nevoie de schimbări. Din fericire electoratul are anul acesta de unde alege. Oponenţii lui Vlădoiu sunt oameni tineri, cu experienţă în administraţie, economie şi afaceri, care ştiu exact ce vor să facă şi care pot schimba în bine viaţa locuitorilor din toată zona. “ Ziarul de Vâlcea” vă va prezenta în ediţiile următoare informaţii menite a convinge electoratul că este momentul ca Aurel Vlădoiu să fie ajutat. Poate la pensie va deveni mai înţelept şi lăcomia sa nu va mai putea atinge siguranţa financiară a atâtor oameni. Noi ştim că aleşii locali (primari, viceprimari, consilieri locali) ai PNL, PC şi UNPR nu au nicio motivaţie să îl voteze pe Vlădoiu. Din contră pot scăpa acum de un om care le-a fost adversar înverşunat ani buni şi care reprezintă trecutul. Iar Colegiul Horezu votează în 9 decembrie pentru viitor. Pentru unul mai bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe