Oltchim i-a tras un şut în fund lui Ion Cîlea

joi, 15 noiembrie 2012

Oltchim i-a tras un şut în fund lui Ion Cîlea

Tiberiu Pîrnău

Șutul în fund aplicat cu sete de un protestatar de la Oltchim preşedintelui Cj şi al PSD Vâlcea, Ion Cîlea, reprezintă momentul de final al carierei politice a învechitului activist de factură comunistă. Cîlea a dat dovadă de inconştienţă maximă şi o ignoranţă la acelaşi nivel, când s-a dus la Oltchim să-i mai aburească puţintel pe muncitorii disperaţi de pe platformă. Îngenuncheaţi, înfometaţi, minţiţi, umiliţi şi jefuiţi de clasa politică, muncitorii vâlceni s-au trezit într-o realitate înfiorătoare şi i-au aplicat politicianului demagog Ion Cîlea ceea ce merita: un şut în partea dorsală. Toată întâmplarea a fost înregistrată video, iar pe faţa lui Cîlea se putea citi uimirea, disperarea şi neputinţa.

Marelui Ion I al PSD-ului nu-i venea să creadă că i se putea întâmpla lui aşa ceva. Semăna într-un anumit fel cu Nicolae Ceauşescu la procesul de la Târgovişte. Numai că de data aceasta Marea Adunare Naţională chiar s-a adunat, în faţa Pavilionului de la Oltchim, şi i-a dat verdictul lui Ion Cîlea. Aproape că plângea de ciudă, bătrânelul politician. Patetic şi demn de milă! Familia Cocleţ, detaşată de la CET la Oltchim, a făcut un scut uman şi a încercat să-l scoată pe preşedintele rănit în orgoliu, dar şi în fund, din mijlocul oamenilor care nu au mai vrut să înghită discursuri politicianiste de doi lei.

Cîlea s-a încăpăţânat şi a revenit pentru a fi primit din nou de un cor de huiduieli, care s-au auzit până la Râmnicu Vâlcea. De fapt, ce a vrut Cîlea, să spună că îi înţelege pe bieţii muncitori de la Oltchim şi că este alături de ei. Bun şi ce-i cu asta? Oamenii de pe platformă îşi vor salariile pe ultimele trei luni, s-au săturat până peste cap de gogoşile tuturor politicienilor care s-au perindat în ultimii trei ani pe la Oltchim.
Pentru USL, Oltchim este o adevărată bombă în această campanie electorală, care va exploda în urne în data de 9 decembrie. Atunci îşi vor revărsa năduful salariaţii! Iar Cîlea cel Mare, maestrul minciunilor electorale, va deveni Cîlea cel Mic. Acesta va fi semnalul că în PSD Vâlcea a venit timpul schimbării... 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe