Locatarii din blocul D22 îi scriu primarului Emilian Frâncu

joi, 8 noiembrie 2012

Locatarii din blocul D22 îi scriu primarului Emilian Frâncu

Mai mulţi locatari din blocul D22 din Râmnicu Vâlcea aşteaptă un răspuns concret de la primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Emilian Frâncu, la următoarea sesizare:

“Noi, locatarii blocului D22, din str. CAROL I, Nr 39, vă aducem la cunostintă următoarele:

De mai mult timp, Primăria Rm. Vâlcea - D.A.D.P a montat în faţa scării noastre 2 bănci şi a început calvarul. Elevii de la liceul “MIRCEA CEL B─éTRÂN", vin la aceste bănci, fumează, vorbesc vulgar, tare, înjură, scuipă pe jos (flegme), lasă mizerie (chiştoace de ţigări, sticle goale, pachete goale de ţigări, coji de seminţe, coji de banane, diverse alte gunoaie), au spart de 2 ori geamul de la uşa de intrare pe scară. Noaptea, la ore târzii, 24,1, 2, apar diverşi tineri (şmecheri de cartier), cu maşini luxoase, claxoneaza, muzică dată la maxim, vorbesc foarte tare, urât, etc. Atunci când le facem observaţie, ne înjură şi ne ameninţă. După orele 1400, apar motocicliştii, fac concursuri, ambalează motocicletele la maxim, fiind un real pericol pentru copii.

Organele de ordine - sunt INEXISTENTE. Dimineaţa, este un calvar, maşini peste tot, iar noi locatarii, reuşim cu greu să ieşim din parcarea pe care o plătim la Primărie “vestitele taloane de parcare" , nu mai contează. Noi nu am văzut poliţiştii de la circulaţie în zonă.
Faţă de cele expuse mai sus, vă rugăm să interveniţi, să dispuneţi ridicarea celor 2 bănci şi asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică- siguranţă civică. De asemenea, vă solicităm montarea în zonă a mai multor coşuri de gunoi.ÔÇ£ ÔÇô menţionăm că scrisoarea este semnată de cei 12 locatari ai scării B din Blocul 22.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe