Ion Cîlea a “promovat-oÔÇ£ pe lângă Liviu Dragnea pe nepoata fostului său şef din comunism

joi, 22 noiembrie 2012

Nepotism în USL!

Ion Cîlea a “promovat-oÔÇ£ pe lângă Liviu Dragnea pe nepoata fostului său şef din comunism

• Vâlceanca Cristiana Barbu, secretar de stat în Ministerul Muncii, mama secretarei lui... Dragnea • Elena- Cătălina Ștefănescu (23 de ani) candidează pentru un post de deputat la Turnu Măgurele

Elena- Cătălina Ștefănescu (23 de ani), fosta secretară a baronului de Teleorman Liviu Dragnea, este un exemplu indubitabil de nepotism. Elena-Cătălina Ștefănescu este fiica unui înalt demnitar în Ministerul Muncii, Cristiana Barbu

“Pilele” sale politice sunt mai serioase decât se prefigura iniţial. Ea este fata Cristianei Barbu (45 de ani), în prezent secretar de stat în Ministerul Muncii.

Rădăcini adânci în interiorul PSD

Mama tinerei candidate USL la un loc în Camera Deputaţilor a fost numită în luna mai a acestui an, de premierul Victor Ponta, în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Ea a fost sprijinită de organizaţia PSD din Vâlcea, condusă de preşedintele Consilului Judeţean Vâlcea, Ion Câlea.

Anterior, Cristiana Barbu a deţinut funcţia de consilier în cadrul AJOFM Vâlcea. Unul din motivele pentru care cele două femei, mamă şi fiică, au promovat în politica mare ar fi sprijinul lui Ion Câlea.

În comunism, tatăl Cristianei Barbu şi bunicul Elenei- Cătălina Ștefănescu a fost şeful actualului preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea. Liviu Zorilescu a condus Direcţia agricolă Vâlcea.

Elena- Cătălina este fiica din prima căsătorie a Cristianei Barbu. Tatăl ei, Mircea Ștefănescu, i-a plătit pensie alimentară până în anul 2009.

În declaraţia de avere din 2010, actualul secretar de stat în Ministerul Muncii preciza că fiica sa, Cătălina, a încasat pensia lunară de 70 de lei (840 de lei/anual) şi două salarii: de la Ministerul Tineretului (5.000 de lei) şi de la Camera Deputaţilor (5.830 de lei). Anul trecut, ea a primit, în calitate de consultant la o societate comercială care se ocupa cu creşterea bovinelor, un salariu anual de 36.000 de lei.

Societatea la care lucrează, Agrotrust SRL Alexandria, este a omului de afaceri Mihai Slăvescu Putineanu, finul şi fostul director de cabinet al lui Liviu Dragnea.

Elena-Cătălina a absolvit, de curând, o facultate de limbi străine, specializarea limbi moderne aplicate.

Bunicul tinerei candidate a fost, înainte de Revoluţie, şeful baronului PSD Ion Câlea. El a condus Direcţia Agricolă Vâlcea

Secretara de 23 de ani a lui Liviu Dragnea candidează pentru un post de deputat la Turnu Măgurele

Unul dintre cei mai tineri candidaţi la un fotoliu de deputat este Elena Cătălina Ștefănescu (23 de ani). Ea candidează din partea USL în colegiul 1 Camera Deputaţilor din Turnu Magurele. Cătălina Ștefănescu a fost propusă şi susţinută de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, de altfel fiind şi secretara acestuia potrivit site-ului de stiri locale turnulcustiri.ro.

Tânăra social-democrată nu are experienţă în politică sau în administraţie, în cv-ul acesteia fiind specificat că a absolvit de curând cursurile Facultăţii de Limbi Moderne Aplicate.

Un apartament şi o maşină

În declaraţia de avere postată pe site-ul Agentiei Naţionale de Integritate (ANI), tânăra arată că deţine un apartament de 61 de metri pătraţi, cumpărat de Cătălina Ștefănescu în 2011, şi un automobil Citroen din 2005. Ea mai are un credit de 53.000 de lei pe 30 de ani. Anul trecut, ea a câştigat din salarii suma de 36.000 de lei de la firma Agrotrust SRL Alexandria. Cătălina Ștefănescu este angajată consilier.

Lucrează la o fermă de bovine

Agrotrust SRL Alexandria este administrată de omul de afaceri Mihai Slăvescu Putineanu, care este asociat unic la această societate. Firma are ca obiect de activitate creşterea bovinelor de lapte. Mihai Slăvescu Putineanu este finul şi fostul director de cabinet al lui Liviu Dragnea. În administraţia locală, el a ocupat anterior funcţia de director al Serviciului de Cooperare Internă şi Internaţională, instituţie publică sub autoritatea Consiliului Judeţean Teleorman. La rândul ei, soţia lui Putineanu, Mădălina Carmen, a fost şi ea consiliera lui Liviu Dragnea. În 2007, Mihai Putineanu Slăvescu a donat PSD suma de 75.000 de lei.

Cătălina ╚ÿtefănescu, secretara lui Dragnea, se apără: ”Nu sunt o bombă sexy!”. Voi ce credeţi?

Cătălina ╚ÿtefănescu, fosta secretară a lui Liviu Dragnea, care, la doar 24 de ani, candidează la Camera Deputa╚øilor într-un colegiu din Turnu Măgurele, a participat sâmbătă la o ac╚øiune electorală în acest municipiu.

”Nu sunt o bombă sexy!”, le-a spus Cătălina Ștefănescu ziari╚Ötilor, care au asaltat-o cu întrebări legate de sprijinul pe care i-l acordă Liviu Dragnea, secretarul general al PSD.

"Nu există un secretar sau o secretară personală a dlui. Dragnea ╚Öi tot ce pot să fac e să-mi văd de treabă cu seriozitate ╚Öi cred că oamenii nu mă vor mai privi ca pe o bombă sexy", a spus Cătălina ╚ÿtefănescu. Ea se consideră pregătită să intre în Parlament şi sus╚øine că vârsta nu reprezintă un obstacol pentru a reuşi în politică.

Liviu Dragnea a apărat-o pe protejata sa: "Cătălina Ștefănescu candidează în Teleorman şi nu vreau să jigniţi cetăţenii din Teleorman comparând-o pe Cătălina Ștefănescu cu MRU”.

"De╚Öi poate foloseşte tot atâtea ...parfumuri şi creme”, a intervenit ╚Öi premierul Victor Ponta. (Evz.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Ion Cîlea a “promovat-oÔÇ£ pe lângă Liviu Dragnea pe nepoata fostului său şef din comunism”

  1. Serios. E in psd de când lumea. e mare curvaraseala in Vilcea daca ne uitam la fosa directoare de la ajof, care are o prietenie cam mare cu pdlistul Veronel Radulescu.oare conducerea psd stie sau astia sint in cirdasie cu pdl?/?????

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe