Dorel Jurcan dă un tun de aproape 6 miliarde lei în judeţul Dolj

luni, 5 noiembrie 2012

Din ciclul “Ei nu se mai satură!ÔÇ£ - Săracul senator bogat vrea din nou în Parlament!

Dorel Jurcan dă un tun de aproape 6 miliarde lei în judeţul Dolj

• firma parlamentarului PDL de Vâlcea, Dolex Com, va furniza rechizite şcolare elevilor din judeţul vecin

Candidatul ARD pe Colegiul Râmnicu Vâlcea ÔÇô Senat, Dorel Jurcan, este abonat la banul public de ani de zile. Senator în funcţie, Dorel Jurcan, a câştigat zeci de miliarde de lei din contractele de furnizare a rechizitelor şcolare cu inspectoratele şcolare din mai multe judeţe. Ultimul “tunÔÇ£ dat de senatorul PDL este de dată recentă: 570.550 lei noi plus TVA ÔÇô contract de furnizare rechizite şcolare pentru elevii din clasa pregătitoare şi clasele I-VIII din judeţul Dolj (26.050 elevi) pentru anul şcolar 2012-2013. Aşa-zisa licitaţie a fost organizată de Inspectoratul Judeţean Dolj, iar din pură întâmplare contractul a fost atribuit societăţii SC DOLEX COM SRL (anunţ de atribuire numărul 137927/09.10.2012), care-i aparţine soţiei senatorului de Vâlcea, Dorel Jurcan.

Senatorul PDL de Vâlcea, Dorel Jurcan, a mai câştigat şi în 2009, contracte cu inspectoratele şcolare din mai multe judeţe: Ilfov, Buzău, Călăraşi, Prahova, Gorj, Argeş, Caraş Severin, Hunedoara, Dolj şi Olt. În total, cele zece contracte din 2009 cumulează 1.709.058 de lei noi.

Societatea Dolex Com din Râmnicu Vâlcea este un operator economic foarte activ în domeniul afacerilor cu papetărie, dar şi unul extrem de “norocosÔÇ£ având în vedere valul de licitaţii câştigate în unităţile finanţate de la bugetul de stat. Firma în care este acţionar senatorul vâlcean câştigă, de câţiva ani, pe bandă rulantă, licitaţiile organizate de inspectoratele şcolare din numeroase judeţe.

(Tiberiu Pîrnău)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe