Annabella aduce retailul modern şi în Nicolae Bălcescu!

luni, 26 noiembrie 2012

Annabella aduce retailul modern şi în Nicolae Bălcescu!

Cel mai nou magazin Annabella a fost deschis sâmbătă, 17 noiembrie, ora 9.00, în comuna Nicolae Bălcescu, satul Stoiceni.

Primul magazin destinat retailului modern din comuna Nicolae Bălcescu beneficiază de un spaţiu de expunere şi vânzare de 180 m.p. în care sunt prezente spre vânzare peste 2500 de produse, printre care se află şi marca proprie Annabella cu cele 150 de sortimente. 

Pentru a desăvârşi serviciile de calitate aduse clienţilor, un numar de 8 noi persoane se alătură angajaţilor Annabella, formând echipa prezentă în magazin pentru a răspunde cu promptitudine şi amabilitate tuturor posibilelor cerinţe şi nelămuriri ale acestora. Varietatea modalităţilor de plată: cash, cu tichete de masă sau utilizând carduri bancare, precum şi programul amplu de lucru Luni - Sâmbătă între orele 7:00-21:00, dar şi Duminică între 7:00-19:00 sunt doar câteva dintre facilităţile oferite clienţilor Annabella.

ÔÇ£Clientul este principala grijă a noastră. Dorim să fim mereu prima opţiune a celor care vor sa se bucure de un comerţ civilizat. Împreună cu echipa Annabella luptăm zilnic să aducem clienţilor cele mai bune preţuri, reduceri şi promoţii atractive, dar şi servicii de cea mai buna calitate.”, a declarat Dorina Mutu, Director Executiv Annabella

Despre Annabella SRL:

Infiinţată în anul 1994, Annabella SRL, îşi propunea să ofere clienţilor achiziţionarea unor produse de calitate la cele mai bune preţuri.
ÔÇ¿ 
În momentul de faţă, grupul Annabella are un număr de peste 1000 angajati si 42 de marketuri si supermarketuri in judeţul Vâlcea.ÔÇ¿ÔÇ¿

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe