Un patron vâlcean achiziţiona bunuri... fără a avea banii necesari în cont

joi, 11 octombrie 2012

• Prejudiciul creat a fost de peste 100.000 de euro

Un patron vâlcean achiziţiona bunuri... fără a avea banii necesari în cont

Un administrator vâlcean al unei societăţi comerciale, suspectat că în numele firmei a achiziţionat bunuri fără a avea banii necesari în cont, a fost trimis în judecată de poliţiştii vâlceni. Prejudiciul creat de către suspect a fost de aproximativ 457.000 lei (100.000 euro). La sfârşitul lunii trecute, ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Vâlcea, l-au trimis în judecată pe R.C., de 39 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care a fost cercetat într-un dosar de înşelăciune.
Din probatoriul administrat până în prezent, s-a stabilit faptul că, în cursul anului 2007, suspectul a emis mai multe instrumente de plată fără acoperire în calitate de administrator. Ulterior, le-a folosit pentru plata diverselor mărfuri achiziţionate de la mai mulţi agenţi economici, deşi în conturile societăţilor respective nu exista disponibilul necesar decontării.

Totodată, oamenii legi au stabilit că sumele de bani provenite din valorificarea mărfurilor erau folosite în scopuri contrare societăţilor, iar operaţiunile comerciale nu erau cu exactitate evidenţiate în contabilitate. În acest mod, a creat părţilor vătămate un prejudiciu de peste 457.000 de lei.

În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Vâlcea au propus trimiterea în judecată a principalului suspect, fiind cunoscut ca principal suspect şi de comiterea altor infracţiuni contra patrimoniului. Propunerea dată de către ofiţerii de investigarea fraudelor a fost confirmată de procurorul de caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe