Sparle si soparle 22 octombrie 2012

luni, 22 octombrie 2012

Sparle si soparle 22 octombrie 2012

• Șeful spionajului extern, Teodor Meleşcanu, a dat un răspuns acuzelor lui Dan Diaconescu în problema unei posibile urmăriri prin întreaga europă a omului de afaceri, în chestiunea privatizării Oltchim. “Tot ce a declarat Dan Diaconescu este lipsit de orice fundament. SIE nu se ocupă cu urmărirea în străinătate a oamenilor de afaceri. Să stăm la câţiva metri de Dan Diaconescu în toată Europa, pe unde se plimba dânsul, ne-ar fi trebuit un buget de 100 de ori mai mare. Am avut o discuţie cu Victor Ponta în acea perioadă, pe tema Oltchim. Principala noastră perocupare a fost să dăm un mesaj că nu există din partea noastră niciun fel de implicare. Important era ca procesul de privatizare să fie transparent. SIE nu se ocupă cu verificarea unor investitori”, a spus Meleşcanu.

• “AmărâtulÔÇ£ liberal cu sinecură încasată ilegal de la CET Govora, pe numele lui de scenă Cristian Iliescu (zis Ilici), a turbat de furie şi sub masca anonimatului proferează ameninţări la adresa ziariştilor în spaţiul virtual. În curând acest individ va poposi exact acolo unde îi este locul. Ne propusesem să nu mai insistăm în procesul penal care i s-a deschis acestui ipochimen, dar vedem că încă îl mai mănâncă pielea. Cu această ocazie, “Ziarul de VâlceaÔÇ£ a mai depus o plângere penală împotriva lui Iliescu, om de bază al deputatului Cristian Buican. Cu această ocazie, reiterăm rugămintea adresată lui Ludovic Zelici, directorul interimar de la CET Govora, de a-l pune pe liber pe acest “expert în tăiatul frunzelor la câini”.

• Mare zgârcenie printre fruntaşii liberali care au făcut deplasarea cu autocarele la megalomania de miting USL de la Arena Naţională. Cei care nu au avut inspiraţia să-şi ia bani cu ei, au suferit crunt de foame şi sete, pentru că liberalii nu le-au oferit oamenilor săi decât... două sandwich-uri subţiri cât un telefon mobil şi o apă plată mică pentru cele 20 de ore cât a durat “vizita” la Bucureşti.

• Penibilă şi de tot râsul a fost intervenţia de la microfon a primarului liberal de la Voineasa, Gheorghe Stanciu, la evenimentul de la Centrala Ciunget-Malaia. Omul cu dioptriile de plus 18 şi cu cocoaşă de minus 31 a urcat neinvitat pe scenă şi a vorbit numai aberaţii, luat probabil de aburii alcoolului. A fost nevoie de intervenţia directorului general de la Hidroelectrica pentru ca totul să nu se transforme în circ.

• Mai rău decât ultraşii galeriilor marilor formaţii de fotbal din ţara noastră s-au comportat o grămadă de participanţi la mitingul USL. Situaţi pe ultimele rânduri (de sus) ale stadionului, aceştia au aruncat spre spectatorii din rândurile inferioare cu cocolaşe făcute din ziare şi materiale electorale, cu brichete, pahare goale de plastic sau alte obiecte. Când de la tribună se rostea numele lui Traian Băsescu imediat se auzeau huiduieli urmate de o ploaie de obiecte aruncate ilogic în capetele unor colegi de partid sau de alianţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe