Ipocrizia fără margini a doamnei “apolitice” Anuţa Handolescu

luni, 15 octombrie 2012

Ipocrizia fără margini a doamnei “apolitice” Anuţa Handolescu

După cum se ştie, fostul prefect Anuţa Handolescu şi-a exprimat mai deunăzi intenţia de a candida independent pe Colegiul de deputaţi Râmnic Nord, însă pentru a-şi putea depune candidatura trebuie să strângă circa 2.500 de semnături de susţinere din partea de nord a municipiului Râmnicu Vâlcea şi din localităţile Olăneşti, Vlădeşti şi Păuşeşti Măglaşi. Pentru a-i “convinge” pe oameni să semneze, Anuţa Handolescu (în prezent director la Asirom Vâlcea) a întocmit o scrisoare de toată jena adresată oamenilor care locuiesc în aceste zone. “Depeşa” redactată stângaci cuprinde mai multe referiri la faptul că ea a plecat încă din anul 2009 din PDL, şi implicit din politică, uitând probabil să amintească despre şuturile pe care le-a primit de la conducerea acestui partid pentru faptul că nu se implica deloc în activitatea politică şi că a avut un mandat dezamăgitor în fruntea Prefecturii Vâlcea. Anuţa Handolescu mai vorbeşte despre problemele actuale de la OLTCHIM, însă de aceste greutăţi grave se face vinovată şi ea pentru că nu a luat taurul de coarne şi nu a cerut Guvernului de atunci demiterea conducerii întreprinderii şi privatizarea cât mai rapidă a societăţii.

Timp de patru ani, Anuţa Handolescu, din postura de prefect sau subprefect, a tolerat şi a închis ochii la abuzurile pe care le făcea prin OLTCHIM “tătucul” Roibu, iar acum vine şi plânge de mila muncitorilor de la combinatul chimic. Dar iată ce conţine scrisoarea “distinsei cetăţene” Anuţa Handolescu către poporul din Colegiul Râmnic Nord: “Numele meu este Anuţa Handolescu, am 53 de ani şi de 29 de ani sunt cetăţean al municipiului Râmnicu Vâlcea. În perioada 1996-2000, am fost viceprimarul municipiului Râmnicu Vâlcea, în perioada ianuarie 2005 - decembrie 2007 am fost prefect al judeţului Vâlcea şi în perioada decembrie 2007 - martie 2009 am fost subprefect al judeţului Vâlcea. În mai 2009 am decis să părăsesc activităţile legate de politică şi din iunie 2009 sunt director într-o companie privată. Motivele renunţării mele la viaţa publică le-am prezentat pe parcursul anilor care au trecut şi ele însumează nemulţumirile legate de modul, felul şi mai ales atitudinea politicului faţă de noi, cetăţenii. Am sperat într-o revigorare a clasei politice, într-o nouă atitudine a acestora şi, de ce nu, în seriozitate şi respectarea cuvântului dat faţă de cetăţeni. Astăzi sunt dezamăgită şi speriată de viitorul care ne aşteaptă ca cetăţeni ai judeţului Vâlcea.

Pentru judeţul Vâlcea, societăţile platformei chimice - USG, Oltchim şi CET Govora - sunt legate în mod direct de funcţionarea Regiei de Sare de la Ocnele Mari, Exploatarea de calcar de la Bistriţa şi Miniera Berbeşti şi toate însumează viaţa şi munca a peste 12.000 de angajaţi. Ce se întâmplă astăzi cu salariaţii de la Oltchim prin nefuncţionarea uzinei se poate perpetua după alegerile din 9 decembrie pentru întregul lanţ economic şi ne va afecta pe toţi şi mai ales va afecta viitorul acestui judeţ. Astăzi cred că vocea mea, atitudinea mea şi dorinţa de a trăi într-un judeţ cu viitor poate să se facă auzită doar dacă nu sunt legată de un partid politic, doar dacă reprezint cetăţenii. Astfel, am decis să încerc să candidez ca independent pentru Camera Deputaţilor în colegiul în care locuiesc - Râmnicu Vâlcea Nord - şi am nevoie de sprijinul dumneavoastră, a cetăţenilor din acest colegiu. Un candidat independent trebuie să strângă un număr de 2.500 de semnături pentru a-şi depune candidatura. Dacă şi dumneavoastră credeţi ca şi mine şi mai ales credeţi că eu pot reprezenta vocea în care să aveţi încredere semnaţi lista de susţinători pentru a putea depune candidatura de deputat în Colegiul nr. 1 al judeţului Vâlcea. Sper să înţelegeţi demersul meu şi vă mulţumesc pentru sprijin!”

(Nicu Trandafir)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe