Sparle si soparle 27 septembrie 2012

joi, 27 septembrie 2012

Sparle si soparle 27 septembrie 2012

• Despre primarul toxic din comuna Ioneşti, Constantin Neagoie, avem informaţii că încă ar mai încerca să jecmănească firmele care aprovizionează Oltchimul. Acesta, contra unui comision de 20%, se angajează să le recupereze datoriile. Având în vedere influenţa pe care primarul toxic o are la Oltchim, prin “firma-căpuşă” Comchim pe care o deţine, recomandăm şi DNA-ului să apeleze urgent la “serviciile” lui.

• Am aflat că miercuri, directorul Serviciului de Informaţii Externe (SIE), Teodor Meleşcanu, s-a deplasat la sediul Guvernului, pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre situaţia de la Oltchim. Discuţiile au durat 15 minute şi s-au axat pe “excursiile” peste hotare ale ştirbului de Caracal, Dan Diaconescu - Direct, dar şi despre activităţile externe ale acţionarului minoritar de la Oltchim, Petro Carbo Chem SE.

• În urma dezvăluirilor despre căpuşele de la Oltchim, un angajat de la întreprindere ne-a transmis la redacţie mai multe informaţii de foarte mare interes: “Referitor la Chempro, firma fiului lui Roibu, vreau să spun că s-a vopsit absolut tot în Oltchim (cred că iarba nu a fost vopsită) de cel puţin o dată şi asta pentru că vopseaua de la Chempro este una dintre cele mai proaste (aşa era la momentul respectiv, când încă se mai dădea cu pensula prin Oltchim). Firma Topanel este condusă de Pavel, fost şef secţie în Oltchim tot la panouri. Roibu, împreună cu el, au mutat secţia peste gard ca firmă privată. Oltgrup este o firmă prin care cel puţin în ultimi ani se cumpărau o serie de materiale auxiliare sau materii prime cu plată prin compensare. Societatea Logiserv este gard în gard cu Oltchim şi are ca domeniu de activitate spălarea de cistene auto care cară polioli. Dar, ce să vezi, este şi firma intermediară, ca şi Comchim, la cărat produse chimice din Oltchim la un preţ derizoriu. În fine, firma Amitras este a lui Omeag, un şofer a lui Roibu, care face transport intern şi aduce calcar de la Bistriţa”.

• Un alt “şobolan” a părăsit corabia Oltchim care se scufundă! Este vorba de ipochimenul lider de sindicat Mihai Diculoiu, care nu a mai răspuns prezent pe platforma chimică de peste trei săptămâni. În tot acest timp, omul apare pe sticlă, pe la tot felul de televiziuni, unde se dă de ceasul morţii că el este îngrijorat de soarta Oltchim. Vax albina, crema puca!

• Familia T. şi-a angajat un sfătuitor de nădejde, care o va ajuta să aibă rezultatele cele mai “buneÔÇ£ în campania electorală din noiembrie 2012. Pupincuristul căpuşă şi-a înfipt Dinţii puternic în caşcavalul acestei familii după ce l-a adus în pragul falimentului pe un editor... Individul îi înjură abitir, mai nou, pe cei care l-au scos din foame în vremuri de criză. Era bine, măi şmechere, când te primea omul în casă, te omenea, îţi dădea şi mielul (la propriu) la plecare şi îţi mai băga şi bonuri de benzină în buzunare?! Fugi la muncă şi lasă limbile în... urechi! Nu ne este simpatic nici fostul tău sponsor, dar cineva trebuie să te aducă şi pe tine cu pricioarele pe pământ. În curând ne vom ocupa de afacerile tale pe platformă. Alea cu insecte şi şobolani! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe