Sparle si soparle 13 septembrie 2012

joi, 13 septembrie 2012

Sparle si soparle 13 septembrie 2012

• Din prea multă “dragoste” pentru comuna Drăgoeşti, primarul liberal Gheorghe Melente are tot felul de preocupări în vederea... creşterii calităţii vieţii locuitorilor. Omul e pus pe fapte mari pentru că de patru luni de când a fost ales a avut o singură marotă “importantă”: elaborarea unei steme a localităţii. Propunerea a ajuns chiar pe masa primului ministru Victor Ponta care, în loc să gândească strategii de dezvoltare economică a ţării sau salvarea unor primării de la colaps, se ocupă de... aprobarea stemei comunei Drăgoeşti. Halal Guvern, halal primărie!

• Gest abolut şocant al deputatului Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea.... Invitat de către primarul din Băbeni, Ion Bîzîc, la o festivitate solemnă de decernare a unor diplome către mai multe persoane vârstnice din oraş, “mareşalul” Buican a făcut un gest de neam prost şi care îi trădează caracterul său neşlefuit: s-a uitat în plicurile bătrânilor ca să vadă câţi bani le-a dat primarul Ion Bîzîc. Probabil că lui Buican nu i-ar place dacă cineva s-ar uita la “plicurile” pe care le primeşte de la diverse persoane sau firme şi care sunt mai groase decât lama unui cuţit.

• Mari măgării se fac cu blocurile construite prin anul 2000 de firma Mivan Kier în cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea! Aici pot veni oricând Parchetul şi Primăria Râmnicului pentru a vedea că din cele 8 blocuri construite, doar unul este folosit de către tinerii săraci sau proveniţi din casele de copii. Restul sunt pentru “şmecherii” cu Mercedesuri care au avut pile şi relaţii la primărie şi care au primit locuinţe la chirii extrem de modice. Vom aprofunda acest caz!

• Surse demne de încredere ne-au transmis că viteazul manajer de la Oltchim a fugit din ţară. Matrapazlâcurile penale de la Oltchim sunt cercetate la ora actuală de Direcţia Naţională Anticorupţie. În curând îl vom vedea pe buldogul mustăcios la închisoare, acolo unde îi este locul după jaful de la Oltchim, de 21 de ani. Acuzaţia principală: subminarea economiei naţionale.

• Directorul interimar de la Oltchim, Radu Olaru, este indubitabil marioneta lui Costică. La fel este şi aşa-zisul reprezentant al salariaţilor Corneliu Cernev. Dacă iniţial demersul lui Cernev a fost unul de bună credinţă, în interesul muncitorilor, ulterior acesta a primit un os de ros şi s-a întors la 180 de grade.

• Foarte mulţi angajaţi de la Oltchim dorm cu zilele în interiorul secţiilor. Ei nu mai au bani pentru autobuz şi preferă să rămână şi peste noapte în combinat. În acest timp, directorii reinstalaţi îşi iau salariile barosane de zeci de milioane la timp şi se plimbă cu maşinile Oltchimului, sfidându-i pe muncitori.

• Un mahăr de la o firmă aflată în pragul falimentului a făcut cadou un laptop şi bonuri de masă în valoare de 10 milioane amantei sale. Amanta are peste 60 de ani, este puţin “dusă” şi a fost pe timpuri o renumită profesionistă din zona de Nord a oraşului.

• Un om de afaceri liberal vrea să strângă semnături pentru a candida independent la alegerile parlamentare. Cineva l-a sfătuit să intre în PP-DD. Tot la Partidul Poporului încearcă să ajungă pe liste şi VAI. Fostul ministru migrator care nu mai are şanse nici la PSD nici la PDL. Iar la PNL aglomeraţia atinge proporţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe