Finanţele Publice organizează a treia licitaţie pentru Discoteca Enigma, la un preţ cu 50% mai mic

joi, 27 septembrie 2012

• În dosarul executării silite a Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Vâlcea,

Finanţele Publice organizează a treia licitaţie pentru Discoteca Enigma, la un preţ cu 50% mai mic

Administraţia Finanţelor Publice a Municipiului (AFPM) Râmnicu Vâlcea, din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vâlcea, va organiza în data de 11 octombrie 2012 a treia licitaţie publică pentru vânzarea bunurilor imobile sechestrate aparţinând debitorului “Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Vâlcea” în dosarul de executare nr. 359. La licitaţie vor fi scoase la vânzare următoarele bunuri: clădire în suprafaţă de 1.732 mp, compusă din sală discotecă (Discoteca Enigma) plus bar şi anexe (o sală fitness, hol acces sală fitness, două WC-uri, un vestiar bărbaţi, sală duşuri bărbaţi cu patru cabine, două vestiare femei, sală duşuri cu două cabine, un hol legătură sală fitness spre spaţiu discotecă, două săli, un WC bărbaţi cu trei cabine, un WC femei cu cinci cabine, o cameră TRAF, un hol acces spre un birou şi o magazie, o cameră garderobă, un birou, trei săli spaţii depozitare, un spaţiu depozit, un spaţiu spălare veselă, un birou vestiar, un spaţiu mixare DJ, un hol acces discotecă, un spaţiu comercial Fast-Food).

Imobilul este situat în Râmnicu Vâlcea, bulevardul Tineretului nr. 1B, iar valoarea este de 807.000 lei (circa 180.000 euro), la jumătate faţă de valoarea iniţială anunţată la prima licitaţie din luna august. Însă, mai mult ca sigur, la această licitaţie se va prezenta un cumpărător care a fost “informat” că acesta este ultimul termen de licitaţie şi că sub acest preţ nu se mai vinde Discoteca Enigma. Terenul pe care se află construcţia nu face obiectul licitaţiei fiind în proprietatea Primăriei Râmnicu Vâlcea şi prin Decizia nr. 332/4 august 1975 a fost cedat în folosinţă gratuită pe perioadă nedeterminată Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Vâlcea. AFPM Râmnicu Vâlcea a efectuat înscrierea sechestrului instituit asupra bunului sus menţionat în registrul de transcripţiuni şi înscripţiuni, în conformitate cu prevederile Legii nr. 7/1996 privind cadasatrul şi publicitatea imobiliară, fără ca debitorul să aibă întocmită carte funiciară pentru acest imobil. Menţionăm că intabularea, respectiv toate costurile referitoare la această operaţiune cad în sarcina cumpărătorului.

Asupra bunului imobil, ce face obiectul publicaţiei de vânzare sunt înregistrate sarcini în baza Contractului de închiriere nr. 47/2004 încheiat între Fundaţia Judeţenă pentru Tineret Vâlcea şi SC Stea Luminoasă SRL, până în data de 2 aprilie 2019. În urmă cu doi ani, tot Administraţia Finanţelor Publice a Municipiului Râmnicu Vâlcea a încercat organizarea unei licitaţii pentru vânzarea ansamblului de bunuri imobile aparţinând debitorului “Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Vâlcea”, în dosarul de executare nr. F 359/2010. Urmau să fie vândute ansamblul de bunuri “Casa Tineretului” compus din construcţie demisol plus parter plus 9 etaje ce cuprinde 42 spaţii de cazare, 13 săli cercuri, 2 săli bibliotecă, 3 birouri, sală conferinţă, sală spectacol, sală balet, bufet, 13 magazii plus ateliere; popicărie, garderobă, bazine înot, amfiteatru, bar, alte anexe şi gard împrejmuire. Preţul de pornire a licitaţiei era stabilit la circa 3 milioane lei (700.000 euro), însă Ovidiu Udrescu, preşedintele FJT Vâlcea, a contestat decizia în instanţă şi nici până astăzi nu s-a reuşit organizarea unei noi licitaţii.

(Nicu Trandafir)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe