Sparle si soparle 6 august 2012

luni, 6 august 2012

Sparle si soparle 6 august 2012

• USL nu reuşeşte să creeze locuri de muncă în judeţul nostru. Le oferim liderilor celor trei formaţiuni o variantă de a da măcar unele venituri celor care nu au loc de muncă. Varianta este una foarte simplă. În judeţ sunt peste o sută de locuri în CA sau AGA în care există politicieni care au venituri substanţiale. Să fie scoşi de acolo cei care au salarii şi să fie numiţi (chiar pe criterii politice dacă altfel nu se poate!) oameni care nu au locuri de muncă. Sunt destui şi în PNL şi în PSD!

• Controversatul om de afaceri Adrian Darie Nica, patronul de la firma Chimpromet Băile Olăneşti, a reuşit să-i păcălească pe cei de la Consiliul Judeţean Vâlcea şi să-i acorde contractul de 150.000 euro privind consolidarea unui pod din comuna Muereasca. Nu ştim ce dotare tehnică are societatea din Băile Olăneşti şi dacă a mai executat astfel de lucrări, dar este cert că patronul Adrian Darie Nica va reuşi, cu aceşti bani, să mai achite din datoriile de peste 400.000 de euro pe care se aude că le are la diverşi creditori.

• Nesimţire maximă la cei de la Socom Moda Sârguinţa SCM.... De mai mult de jumătate de an, Catrinoiu&comp. preferă să trăiască în mizeria de clădire din centrul Râmnicului, dintre River Plaza Mall şi Winmarkt Mall, fără a avea ziduri exterioare şi fără a face un minim de efort să o modernizeze. Nu ştim de ce Romeo Rădulescu şi Emilian Frâncu nu au luat măsuri drastice să stopeze aroganţa celor de la Socom Moda Sârguinţa, dar este inadmisibil ca vâlcenii să fie în continuare terorizaţi vizual de acest gunoi de clădire care “decorează” centrul urbei!!!

• Se vede treaba de la mare distanţă că Bogdan Pistol cam taie frunze la câini prin Consiliul Judeţean Vâlcea. Omul a fost pus de cuplul Cîlea-Persu să ascută creioane prin birou, la fel cum făcea şi fostul vice Romulus Bulacu, pentru că atribuţiile “bănoase” sunt în mâinile dinozaurului comunist Dumitru Persu. De aceea, liberalul Pistol are timp să dezbată “lucrurile importante” ale judeţului Vâlcea pentru că acesta le-a transmis, prin intermediul unui ziar local, mulţumiri tuturor vâlcenilor care s-au dus la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu.

• Este adevărat că s-a îngroşat gluma în PNL pentru primarul Emilian Frâncu! Tot mai mulţi liberali sunt nemulţumiţi de activitatea politică a edilului-şef în fruntea PNL Râmnicu Vâlcea şi de faptul că a lăsat de izbelişte partidul de când a ieşit primar. În opinia liberalilor “revoltaţi”, bomboana de pe colivă a fost pusă de Emilian Frâncu la referendumul din 29 iulie, atunci când a “uitat” să monteze cabine de vot lângă Parcul Zăvoi şi Ștrandul Ostroveni, două locuri foarte populate în acel moment. Acum înţelegem de ce în Râmnicu Vâlcea s-a prezentat doar 45% din populaţia cu drept de vot....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe