Primarul Râmnicului, prins la mijloc în afacerea “Asfalt TangoÔÇ£ de Bradu

joi, 16 august 2012

Banii nu au culoare politică!

Primarul Râmnicului, prins la mijloc în afacerea “Asfalt TangoÔÇ£ de Bradu

Tiberiu Pîrnău

Primarul municipiului, Emilian Frâncu, direcţionează banii oraşului Râmnicu Vâlcea către firme din judeţul vecin, Argeş. În timp ce firmele vâlcene, plătitoare de taxe şi impozite la bugetul local, sunt tratate cu “sictirÔÇ£ de Primăria Râmnicu Vâlcea, băieţii destepţi din Argeş înfulecă hălci grase din banii publici ai judeţului Vâlcea. Un exemplu concludent în acest sens este licitaţia câştigată de SC HCF PRODCOM INTERMED SRL din comuna Bradu (sat Geamăna) - Argeş, în valoare de (ţineţi-vă bine!) 4.631.250 lei noi, adică ceva mai mult de un milion de euro. Ce cumpără Primăria Râmnicu Vâlcea de la această firmă de “intermedieri diverseÔÇ£, cu doar 10 angajaţi? Cumpără bitum tip D 50/70 SR 12591/20001, adică exact ce aveau pe stoc băieţii din Bradu, pentru staţia de asfalt de la Vlădeşti.

În urma unor investigaţii jurnalistice am ajuns la concluzia că fostul edil Romeo Rădulescu (băiatul acela cu freză cubică şi tic verbal: “Nu este absolut nici o problemă...ÔÇ£) nu este străin de această afacere. În spatele SC HCF PRODCOM INTERMED SRL se află chiar primarul din Bradu, Florin Frăţică, membru PDL. Cum banul este ochiul dracului, actualul primar, liberalul Emilian Frâncu, a prins ideea din mers şi nu a schimbat regulile jocului.
Aspectele tehnice ale acestei tărăşenii au fost puse în pagină de inginerul Liviu Miftode şi Carmen Cristescu (departamentul achiziţii publice), angajaţi ai Primăriei Râmnicu Vâlcea. (Va urma!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe