Îngrijorare în Zăvoi: Artimon şi-a dat demisia!

luni, 20 august 2012

• Fotbal, Liga a II-a

Îngrijorare în Zăvoi: Artimon şi-a dat demisia!

• cu puţine zile înainte de startul sezonului, CS Municipal a făcut un singur transfer, şi-a pierdut şi antrenmorul şi are şanse minime să se bată pentru primele locuri ale clasamentului

Pe 1 septembrie va începe o nouă ediţie de campionat în eşalonul secund, competiţie care nu prinde echipa vâlceană CS Municipal în cea mai fericită situaţie. Gruparea din Zăvoi a avut în pregătiri un tehnician experimentat dar un lot subţire şi din punct de vedere valoric şi din punct de vedere numeric. Până acum, municipalii au făcut un singur transfer, cel al lui Sergiu Popescu, fotbalist care a mai evoluat pentru echipa vâlceană. În aceste condiţii, timişoreanul Alin Artimon a decis să îşi dea demisia tocmai pentru că nu i s-au onorat pretenţiile în ceea ce priveşte întărirea lotului. “În acest moment sunt mulţumit. Azi sunt mulţumit şi accentuez asta, azi! Voi fi pe deplin satisfăcut în cazul în care vom realiza transferurile pe care ni le-am propus pentru această pauză competiţională”, declara Artimon la conferinţa de presă organizată acum două săptămâni, pentru prezentarea noii conduceri administrative. De atunci şi până acum nimic nu s-a mai mişcat în Zăvoi la capitolul veniri de jucători şi timişoreanul nu va debuta în noul campionat la cârma vâlcenilor. "Am înţeles mesajul patronului, care îşi dorea să scape de mine pentru a controla cât mai bine ce se întâmplă la echipă. Cum el nu avea bani să îmi rezilieze contractul, i-am făcut o bucurie şi mi-am dat demisia. Nu îmi programasem această plecare, regret grupul de jucători care îl las aici şi cu care am lucrat foarte bine. Nu vreau să intru în alte detalii, că nu are rost" a spus Artimon după ce s_a despărţit de gruparea municipală.

Neînvinşi în partidele amicale

În ciuda dificultăţilor de tot felul, CS Municipal nu a cunoscut înfrângerea în meciurile de pregătire din această pauză competiţională, chiar dacă adversarii nu au fost deloc de mâna a doua. Municipalii au evoluat în primul joc contra singurei formaţii modeste, Topologul Galicea, de care au dispus cu 7-0. Au urmat două rezultate de egalitate, ambele cu scorul de 1-1 cu Voinţa Sibiu, echipă retrogradată din primul eşalon. Un nou succes categoric, 5-1 cu Atletic Bradu, 4-2 cu Dinamo II Bucureşti, 0-0 cu FC Argeş (meci întrerupt în minutul 7) şi 1-1 cu Dacia Mioveni au fost celelalte partide de pregătire ale elevilor luI Alin Artimon. Având în vedere că, conform programului publicat de Federaţia Română de Fotbal, CSM va trebui să stea în prima etapă, oficialii din Zăvoi îşi mai doresc măcar un meci amical până la debutul oficial.

Al doilea cantonament nu a mai avut loc

Încă de la finalul sezonului trecut, Alin Artimon şi-a făcut bine temele şi a înaintat conducerii clubului planul de pregătire pentru pauza lungă de vară. Tehnicianul vâlcenilor îşi dorea două cantonamente centralizate. A admis că cea mai bună locaţie pentru cel fizic este baza sportivă proprie şi a “îndrăznit” să viseze la un al doilea în străinătate, pentru terenuri bune şi adversari puternici. Primul stagiu centralizat a avut loc, conform planului, în Zăvoi, cel de-al doilea nici măcar la o locaţie din jurul Bucureştiului aşa cum se zvonea.

CSM stă, Măciuca dă de Târgu Mureş

Cele două reprezentante ale Judeţului Vâlcea în Seria a II-a la fotbal, CS Municipal şi Damila Măciuca, şi-au aflat târziu programul din sezonul competiţional 2012-2013. Campionatul va începe sâmbătă, 1 septembrie şi turul se va termina pe data de 8 decembrie, atunci când toată lumea speră ca terenurile din eşalonul inferior să fie numai bune pentru fotbal. De menţionat este faptul că în prima parte a sezonului nu este programată nici măcar o etapă intermediară, partidele urmând să aibă şoc în fiecare zi de sâmbătă a săptămânii. Excepţie vor face meciurile care se vor televiza şi cele acre se vor juca în nocturnă, acestea putând să aibă loc şi vinerea sau duminica. CS Municipal va sta în această rundă în timp ce Damila are parte de un adversar puternic, FCM Târgu Mureş, principala favorită la promovarea în Liga I, de unde a retrogradat la finalul campionatului trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe