USL vrea să controleze actul de justiţie pentru a-şi proteja infractorii

joi, 5 iulie 2012

USL vrea să controleze actul de justiţie pentru a-şi proteja infractorii
 

Deputatul PDL Samoil Vîlcu participă pe 5 iulie la mitingul de protest ce va avea loc la Bucureşti, în Piaţa Revoluţiei, îngrijorat fiind de faptul că derapajele USL de la respectarea legii pun în pericol democraţia.
 “Instituţiile statului sunt în pericol. Dovada cea mai mare că în România se instalează din nou un regim totalitar o reprezintă atacurile asupra Curţii Constituţionale, una dintre instituţiile fundamentale ale statului de drept. Schimbarea Avocatului Poporului, care este singurul ce poate ataca la Curtea Constituţională Ordonanţele de Urgenţă ale Guvernului este o altă dovadă în acest sens. USL este aservit unor grupuri de interese care cer cu insistenţă control asupra justiţiei.

USL vrea să controleze actul de justiţie pentru a-şi proteja oamenii care de-a lungul timpului au avut probleme cu respectarea legii. Tot ce s-a întâmplat în ultimele zile reprezintă un atac continuu la democraţie. Nu schimbarea unor persoane este importantă, ci faptul că pentru a se ajunge aici s-au încălcat legi şi proceduri parlamentare. Reacţiile unor oficiali europeni nu sunt deloc favorabile acestor proceduri, iar ulterior vom avea de suferit, mai ales din punct de vedere economic şi nu numai. Deprecierea istorică a leului în raport cu euro este primul semn al gravităţii situaţiei economice în consecinţa comportamentului actualei puteri, iar oamenii vor avea de suferit prin creşteri de preţuri şi rate la credite mai mari. Pentru a atrage atenţia asupra acestor încălcări grave ale Constituţiei vom participa mâine la un miting la Bucureşti, de la ora 18.00 în Piaţa Revoluţiei. Îi invit la miting pe toţi cetăţenii care nu sunt de acord cu acest comportament al USL şi care îşi doresc ca legile ţării să fie respectate”, a declarat deputatul PDL Samoil Vîlcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe