|vineri, iulie 1, 2022
  • Follow Us!

Unei jucătoare de la Oltchim i s-a făcut rău şi a căzut în timpul unei sesiuni de alergări 

A leşinat pe pistă!
Unei jucătoare de la Oltchim i s-a făcut rău şi a căzut în timpul unei sesiuni de alergări

Ramona Farcău nu a putut alerga 3.000 de metri la primul antrenament al Oltchimului. I s-a făcut rău şi a căzut pe pistă.
După o lună de vacanţă, primul antrenament al Oltchimului a fost un adevărat coşmar pentru handbaliste. Antrenorul danez Jakob Vestergaard le-a scos pe jucătoare la alergare din prima zi, acestea avînd de parcurs din prima 3.000 de metri.
“─ésta e nebun! O lună de zile nu am alergat deloc şi acum vrea să ne omoare”, au îngăimat jucătoarele. La încălzire, danezul chiar a oprit alergarea, fiind nemulţumit de ritmul impus. “More speed and rythm!”, le-a strigat acesta.
Ucraineanca Managarova, portugheza Barbosa şi Ramona Farcău au ridicat strocul şi au dictat ritmul. Una, două, cinci ture de teren cu paşi rapizi.
La un moment dat, Farcău a căzut în genunchi, şi apoi s-a prăbuşit pe pistă. Nu a mai putut continua. “Doctor, doctor!”, a strigat Mette Klit, secundul Oltchimului.
Fizioterapeutul Adrian Ionescu a alergat spre locul în care extrema se prăbuşise. Și-a revenit imediat. “Am simţit înţepături în ficat”, a explicat Ramona, cea care este recunoscută la Oltchim ca fiind una dintre cele mai rapide jucătoare din lot. (www.gsp.ro)

Leave a Response