Unei jucătoare de la Oltchim i s-a făcut rău şi a căzut în timpul unei sesiuni de alergări

joi, 12 iulie 2012

A leşinat pe pistă!
Unei jucătoare de la Oltchim i s-a făcut rău şi a căzut în timpul unei sesiuni de alergări

Ramona Farcău nu a putut alerga 3.000 de metri la primul antrenament al Oltchimului. I s-a făcut rău şi a căzut pe pistă.
După o lună de vacanţă, primul antrenament al Oltchimului a fost un adevărat coşmar pentru handbaliste. Antrenorul danez Jakob Vestergaard le-a scos pe jucătoare la alergare din prima zi, acestea avînd de parcurs din prima 3.000 de metri.
"─ésta e nebun! O lună de zile nu am alergat deloc şi acum vrea să ne omoare", au îngăimat jucătoarele. La încălzire, danezul chiar a oprit alergarea, fiind nemulţumit de ritmul impus. "More speed and rythm!", le-a strigat acesta.
Ucraineanca Managarova, portugheza Barbosa şi Ramona Farcău au ridicat strocul şi au dictat ritmul. Una, două, cinci ture de teren cu paşi rapizi.
La un moment dat, Farcău a căzut în genunchi, şi apoi s-a prăbuşit pe pistă. Nu a mai putut continua. "Doctor, doctor!", a strigat Mette Klit, secundul Oltchimului.
Fizioterapeutul Adrian Ionescu a alergat spre locul în care extrema se prăbuşise. Și-a revenit imediat. "Am simţit înţepături în ficat", a explicat Ramona, cea care este recunoscută la Oltchim ca fiind una dintre cele mai rapide jucătoare din lot. (www.gsp.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe