Sparle si soparle 30 iulie 2012

duminică, 29 iulie 2012

Sparle si soparle 30 iulie 2012

• Primăria Râmnicului şi-a bătut joc în ultimul hal de cele câteva sute membri din secţiile de vot din municipiu. Aproape toată ziua de 29 iulie, în ziua referendumului, oamenii din secţii au răbdat de foame şi sete, la temperaturi de 40 de grade, dacă au avut ghinionul să nu-şi ia de acasă pachete de mâncare sau apă plată. Abia pe la orele 17.00, primarul Emilian Frâncu a venit prin secţiile de votare şi a anunţat triumfător că se va aduce ceva mâncare din partea municipalităţii, dar... abia spre seară, după ora 20. Adică atunci când s-a terminat chermeza cu bucate alese şi băuturi fine pe care a oferit-o primarul la Hotelul Sofianu, cu ocazia Zilei Imnului! În tot acest timp, conducerea PDL Vâlcea s-a îngrijit de membrii săi care erau în secţiile de votare şi le-a oferit mâncare, sucuri, cafea şi apă plată pe săturate.

• Nu ştim de ce se cramponează consilierul local PDL Grigore Crăciunescu de funcţia de membru în Consiliul de Administraţie de la Oltchim? Este inexplicabil gestul lui Crăciunescu având în vedere că de trei luni s-a schimbat culoarea politică a guvernării, iar ceilalţi membri (cu excepţia lui Constantin Roibu) provin de la USL.

• Un cotidian local îl acuză pe Gheorghe Deaconeasa, fostul şef al Ocolului Silvic Voineasa, că minte... poporul cu televizorul, ziarul respectiv adăugând că atunci când au fost falsificate actele de la Oficiul de Cadastru, PDL nu era la guvernare. Total greşit. Acest episod a fost “mutat” eronat cu vreo doi ani mai devreme, pentru că în realitate actele de la Cadastru au fost depuse în perioada 2005-2006, când era la guvernare Alianţa DA, din care făcea parte şi PDL.

• Primarul Frâncu era aproape de nerecunoscut la şedinţa Consiliului Local de săptămâna trecută. Primarul Râmnicului putea fi catalogat ca “pierdut în spaţiu”, asta pentru aici că se discutau probleme concrete şi reale ale urbei, însă Emilian Frâncu era luat de valul... melancoliei. Acum ştim cine este primar de facto al Râmnicului: viceprimarul Ion Gigi Matei.

• Grandomanie şi lipsa oricărui simţ estetic la patronul de la Damila, liberalul Dan Niţu. Doar pentru a-şi arăta muşchii în faţa consătenilor, Dan Niţu a construit o pensiune de super-lux în comuna Măciuca în care a investit mai multe sute de mii de euro. Nu ştim care au fost raţionamentele de management şi marketing ale patronului Dan Niţu, dar îi spunem noi că această “afacere” nu are cum să-i aducă vreun profit liberalului Niţu pentru că pensiunea este amplasată în afara oricăror rute turistice şi comerciale, iar în apropiere nu se regăseşte nici un obiectiv important de vizitat care să atragă turişti din judeţ sau din ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe