Sparle si soparle 23 iulie 2012

luni, 23 iulie 2012

Sparle si soparle 23 iulie 2012

• Aflăm dintr-un ziar local că vicepreşedintele de la Consiliul Judeţean Vâlcea, Bogdan Pistol, a făcut o “vizită de lucru” în comuna Muereasca, unde s-a întâlnit cu “factori de răspundere” din cadrul administraţiei publice locale. Mai rămâne ca tovarăşul Bogdan Pistol să efectueze vizite în fabricile, uzinele şi ogoarele patriei, pentru a impulsiona activitatea oamenilor muncii de la oraşe şi sate spre bunăstare şi progres....

• “Proaspătul” director tehnic de la Direcţia Silvică Râmnicu Vâlcea şi consilierul judeţean PNL, Adam Jinaru, a încasat anul trecut suma colosală de 6,4 miliarde de lei vechi, subvenţii de la APIA pentru “arendare păşune”. Vom pune sub lupă acest caz şi vom informa DNA-ul despre concluzii!

• Scrisoarea deschisă a liberalului Victor Giosan a stârnit multă rumoare printre membrii PNL Vâlcea. Toată lumea ştie că Victor Giosan a fost un om care a pus bazele liberalismului în Vâlcea, a fost viceprimar al Râmnicului, consilier local şi în fostul Guvern Tăriceanu a ocupat postul de secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului. Iată că după toate aceste luări de poziţie ale lui Giosan, un alt liberal de frunte spune că tot acest război împotriva preşedintelui Traian Băsescu se va întoarce împotriva PNL-ului şi a valorilor liberale. Este vorba de Nicolae Curcăneanu, fostul prefect PNL de Vâlcea în perioada 1996-2000. Acesta a declarat miercuri seară, la TV Etalon, că este abuzivă, ilegală şi neconstituţională toată această procedură de destituire a lui Traian Băsescu şi că la referendumul din 29 iulie va vota “Nu”.

• Un cotidian local care repetă obsesiv că este numărul 1 în mass-media a... dat-o din nou în bară. Pe site-ul ziarului respectiv, la ediţia din data de 18 iulie, apărea textul “Ionel Giuran (preşedintele PC Vâlcea - n.r.) se vizează parlamentar”, însă articiolul era ilustrat cu poza... lui Ionel Gerea, ziarist sportiv local. Ruşinică să vă fie!

• Primarul Emilian Frâncu intenţionează să-l ajute pe omul de afaceri Nicolae Sofianu, care a investit foarte mulţi bani, în timp de criză, într-un proiect imobiliar ratat. Frâncu îşi va folosi puterea de persuasiune pentru a-i convinge pe consilierii USL, să intre într-un parteneriat cu grupul de firme “SofianuÔÇ£.

• Omul de afaceri Dan Niţu, sponsorul PNL Vâlcea, joacă rolul lui Alexandru Lăpuşneanu şi spune: “Dacă nu mă vreţi, eu vă vreau!ÔÇ£ Potrivit www.prosport.ro, deşi în urmă cu nicio lună, preşedintele Lucian Munteanu dădea ca sigură omologarea suprafeţei de joc de la Măciuca, acum, patronul Damilei, Dan Niţu recunoaşte că va fi obligat ca cel puţin turul noului sezon să îl dispute în altă parte. Varianta dorită de finanţatorul Damilei este Stadionul Municipal, acesta bazându-se pe prietenia cu colegul său de partid, edilul Râmnicului, Emilian Frâncu, pe care l-a sprijinit în campania electorală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe