Sparle si soparle 2 iulie 2012

duminică, 1 iulie 2012

Sparle si soparle 2 iulie 2012

• Imediat după apariţia articolului “Don Juan Vălimărică, prins cu o domnişoricăÔÇ£, mai mulţi cititori bine informaţi ne-au transmis scrisori electronice pe acest subiect. Am reţinut una dintre ele: “Doamna este salariată de marcă a RAJDP Valcea, consiliera de specialitate a domnului director Vălimăreanu. Daca este patroană ce caută angajată la RAJDP? Domnul preşedinte al Consiliului Judeţean a studiat oare încărcata organigramă a regiei cu economişti - patroni, cu şefi de secţii fără specializare în domeniu, fara maiştri calificaţi. De aici avem ca rezultat calitatea îndoielnică a lucrărilor la drumurile reparate. Este adevărat, contează cantitatea, dar calitatea unde o găsim, când oamenii de specialitate lipsesc, începând de la directori? Pentru a suplini acest lucru s-au angajat pensionarii Inspectoratului de Stat în Constructii. Poate în ultimul moment, domnule Ion Cîlea, vă aplecaţi puţin şi asupra acestei situaţii.ÔÇ£

• Firmele de casă ale USL-ului - Damila (condusă de Dan Niţu), Grup Sofianu (a lui Nicu Sofianu), Edion (ce aparţine actualului viceprimar Gigi Matei), Protetchim (coordonată din umbră de “cercetătorul de renume mondial” Costică), Europan Prod (condusă de controversaţii fraţi Molete) şi Wise (în proprietatea fiului fostei prim secretar PCR Venerica Pătru) - au scăpat mai mereu de verificarea produselor din beton în vederea stabilirii respectării reţetelor. Aceste companii abonate la banul public se pare că nu prea folosesc betoane de calitate la lucrări. Deci, să nu ne surprindă că lucrările executate de aceste firme vor necesita reparaţii de la an la an. În cazul în care aceste firme au construit blocuri sau locuinţe ANL, la primul cutremur acestea se pot transforma în sicrie pentru oameni. Doamne fereşte!

• Purtătoarea de vorbe de la Poliţie, Alina Teodorescu, doarme în bocanci la serviciu, iar evenimentele pe care trebuie să le transmită presei le ratează cu o seninătate debordantă. La sfârşitul săptămânii trecute, două accidente rutiere grave au avut loc în Vâlcea, soldate cu şase răniţi, însă domnişoara Alina se bronzează pe la plajă, sub soarele dogoritor, pentru că, pentru ea, programul “de lucru” se încheie joia şi reîncepe abia lunea. Domnule inspector şef, se aude?

• După şedinţa istovitoare de alegere în funcţia de vicepreşedinte al CJ Vâlcea, liberalul Bogdan Pistol a dat o fugă să se “răcorească” la Horezu şi Mateeşti, la şpriţurile ocazionate de diverse evenimente politico-culturale. Faptele sunt mai mult decât “grăitoare” pentru că Pistol a purces la drum în maşina CJ Vâlcea (cu şoferul aferent), unde a avut-o alături pe... doamna Mihaela Andreianu.

• Odată cu blocarea accesului în oraş, locuitorii cartierului Goranu încep să regrete că l-au votat pe Emilian Frâncu. La această nemulţumire se adaugă şi cea referitoare la societatea Urban, care uită să mai ridice gunoiul menajer din Goranu.

• Edilul şef din comuna Prigoria, Emil Răgman, este fără doar şi poate un Becali la nivelul judeţului Gorj. Primarul cu cele mai multe oi şi capre (900 de capete), şeful administraţiei locale produce în lunile cele mai bune aproape două tone de brânză, tunde oile şi le vinde lâna cu zeci de milioane de lei vechi. Răgman a învăţat totul despre oi, iar subvenţia primită de la stat pentru fiecare cap de oaie şi hectar de teren îl ţine aproape de oierit, trecând repede de la costumul de primar la cojocul de cioban. Prin şmecherii funciare, puse la cale împreună cu edilul comunei Bengeşti ÔÇô Gorj, Emil Răgman, a pus mâna pe câteva sute de hectare ÔÇô gol alpin în comuna Malaia din judeţul Vâlcea. Întreaga afacere o vom dezvălui în ediţiile viitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe