S-au liniştit apele la CS Municipal

joi, 5 iulie 2012

Fotbal, Liga a II-a
S-au liniştit apele la CS Municipal
N Consiliul Local va continua să sprijine formaţia din Zăvoi care va avea ca obiectiv clasarea pe locurile 1-5

După ce Emilian Frâncu a câştigat alegerile locale şi a devenit noul primar al Râmnicului, s-a zvonit că echipa de fotbal CS Municipal ar putea să piară. Principalul acţionar al formaţiei din Zăvoi, Cătălin Rufă, a trimis semnale conform cărora nu poate merge mai departe de unul singur şi că are oferte şi de la alte echipe din liga inferioară. Echipa s-a reunit la baza sportivă proprie, sub comanda tehnicianului Alin Artimon dar încă domnea incertitudinea, mai ales că la capitolul transferuri formaţia vâlceană nu era deloc pe roze. Un singur fotbalist a transferat CS Municipal până acum, pe portarul portarul israelian Edan Baruch (22 ani), ultima dată la Concordia Chiajna. În probe sunt mai mulţi jucători tineri, printre care şi doi vâlceni, Mosor şi Stănică. Nu mai fac parte din lot Pribac, G. Ene, Makhtar, Sbârnea, Chiripuş şi Chiriţă, care îşi discută rezilierea contractelor, în timp ce Roşca şi Dalu sunt liberi de contract şi au părăsit demult Zăvoiul.

Discuţii de trei ore ÔÇô Pirnea e director executiv

Până la urmă reprezentanţii fomaţiie din Zăvoi s-au pus la masa discuţiilor cu noua conducere din Zăvoi şi timp de mai bine de trei ore au durat negocierile. Până la urmă finalul a fost unul dorit de iubitorii fotbalului din Râmnicu Vâlcea. Consiliul Local va continua să sprijine echipa, mai mult Frâncu a promis că se va achiziţiona o instalaţie de nocturnă şi o tabelă electronică modernă. În ceea ce-i priveşte pe reprezentanţii primăriei la CS Municipal, aceştia vor fi doi apropiaţi ai primarului, George Pirnea, cel care va îndeplini funcţia de director executiv şi Pantelică Angelescu, administrator al clubului. În ceea ce priveşte obiectivul pe care îl va avea CS Municipal în noua ediţie de campionat, acesta este unul ambiţios, clasarea peu na din primele cinci poziţii ale clasamentului final.

S-a întors Sergiu Popescu

Fotbaliştii antrenaţi de Alin Artimon au intrat în cea mai dificilă perioadă a pauzei cpmpetiţionale din vară, cea a cantonamentului centralizat. Se va pune accentul pe pregătirea fizică, urmând să se desfăşuare câte două antrenamente zilnice. Deocamdată lipsesc trei dintre stranierii de l CSM, Daouda, L.Traore şi Bangaly. Vestea bună este că gruparea din Zăvoi a ajuns la un acord cu fotbalistul Sergiu Popescu, cel care a mai jucat la Vâlcea sezoane bune şi care este dispus să se întoarcă. Sltfel, Alin Artimon şi compania caută şi alte piste pentru completarea lotului de fotbalişti. În perioada următoare vor fi în probe mulţi jucători, urmând ca tehnicienii de la CSM să decidă cine merită păstrat. Cu gruparea din Zăvoi se antrenează şi portarul ALin Bucuroiu, însă sunt şanse minime să fie păstrat, având în vedere că acesta este sub contract cu echipa italiană Udinese.

Știri

S-a născut Liga Suporterilor Vâlceni

La iniţiativa unui grup de suporteri vâlceni, în data de 22 iunie a luat fiinţă Asociaţia "Liga Suporterilor Vâlceni", al cărui preşedinte este Robert Vlădăşel, iar vicepreşedinţi Costel Ungureanu şi Bogdan Gogoaşe. De asemenea, forul nou format mai are încă doi membri fondatori, Fred Răduţi şi Gheorghe Popescu. Principalele obiective ale Ligii Suporterilor Vâlceni sunt: încurajarea şi susţinerea echipei de handbal Oltchim, a echipei de fotbal CSM, a oricăror echipe din judeţ care îşi doresc să facă performanţă, precum şia echipelor naţionale, oganizarea unor campanii de informare şi promovare a sportului vâlcean şi şcoli, promovarea spiritului de fair-play şi prevenirea actelor de violenţă în tribune, organizarea de miniturnee sportive în rândul suporterilor, atragerea fanilor la evenimente sportive, dar şi acţiuni umanitare. Membrii forului vâlcean îşi doresc, în perioada următoare să se afilieze Asociaţiei Suporterior Români, tocmai pentru a sprijini în mod organizat echipele naţionale la diverse discipline sportive. La LSV a aderat deja grupul de suporteri ┬½Brigada Noastră┬½ şi în perioada următoare sunt şanse mari să se înscrie şi galeria formaţiei de Liga a II-a, Damila Măciuca. ┬½Ne-am gândit ca prima acţiune a grupului nostru de suporteri să fie deplasarea la spital pentru donarea de sânge. Una peste alta vom încerca să schimbăm imaginea pe care în general o are suporterul român, mai exact cel care merge în galerie, care nu e prea bine văzut şi despre care se spune că este huligan sau beţiv şi nu întotdeauna aceasta este adevărul. ┬½ , a declarat vicepreşedintele Ligii Suporterilor Vâlceni, Costel Ungureanu. ┬½Nu am făcut această asociaţiei pentru a concura cu cineva, nici vorbă. Am făcut-o pentru că trebuia făcută. I-am pus acest nume pentru că vrem să fie forul în care să se poată reuni toţi suporterii vâlceni. Probabil că şi din cealaltă asociaţie care mai este în Vâlcea ni se vor alătura oameni. Porţile sunt deschise. Ne dorim din tot sufletul să aragem oamenii spre sport, în special pe ceitineri. De asemenea, ne dorim un grup de suporteri puternic. ┬½, a completat preşedintele ligii, Robert Vlădăşel.

Țăcălie la Braşov, Vărzaru la CSM

Două dintre fostele handbaliste ale echipei Oltchim, Adriana Țăcălie şi Cristina Vărzaru, se vor întoarce în Liga Naţională dar nu la formaţia vâlceană. După ce a câştigat Liga Campionilor cu Buducnost Podgorica, pentru care a jucat un singur sezon, Adriana Țăcălie a semnat cu Rulmentul Braşov, echipă antrenată de Mariana Târcă. Țăcălie se adaugă celor patru transferuri realitzate până acum : Druţu, Tudor, Cîrstea şi Artean, însă clubul de sub Tâmpa mai are în vedere un portar şi un inter, transferuri care vor fi operate în perioada următoare, negocierile aflându-se în plină desfăşurare. De asemenea, Cristina Vărzaru se va retrage, cel mai probabil, de la CS Municipal Bucureşti, după multe sezoane jucate în Danemarca, la Viborg. Și Cristina are în palmares Liga Campionilor, trofeu câştigat de trei ori. La 32 de ani, CSM Bucureşti este a cincea echipă din cariera extremei dreapta, care a evoluat până acum la CSS Corabia, Oltchim Rm. Vâlcea, Rapid Bucureşti şi Viborg. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe