“Pachetul de vară” de la BRD, o soluţie bancară completă şi accesibilă pentru vacanţă

luni, 23 iulie 2012

• Comunicat de presă

“Pachetul de vară” de la BRD, o soluţie bancară completă şi accesibilă pentru vacanţă

BRD oferă până la 15 septembrie un pachet de produse şi servicii de sezon, conceput special pentru a oferi clienţilor şi mai multă flexibilitate în relaţia cu banca, ajutându-i să gestioneze de oriunde conturile bancare în perioada de vacanţă. “Pachetul de vară” asigură accesul la o gamă largă de produse şi servicii utile în concediu, în condiţii promoţionale, cu reduceri şi gratuităţi.

Noul pachet include un cont curent cu card MasterCard ataşat, asigurare de călătorie gratuită pentru protecţie pe toată durata voiajului, asigurare Confort pentru card, în caz de pierdere sau furt, precum şi servicii de bancă la distanţă gratuite (internet, telefon, SMS banking). Astfel, clientul îşi poate verifica oricând situaţia conturilor, poate efectua plăţi în orice moment şi nu trebuie să se preocupe suplimentar de achiziţia unei asigurări de călătorie. Opţional, pentru cheltuieli neprevăzute de vacanţă sau mai multe cumpărături, clientul poate avea acces la un descoperit de cont cu dobândă promoţională, valabilă exclusiv în cadrul pachetului de vară.

Pachetul, disponibil la pretul de numai 4 lei sau 1 euro pe lună, cuprinde operaţiuni curente gratuite, precum şi posibilitatea de a personaliza cardul cu fotografia preferată. “Dorim să acoperim toată gama de nevoi pe care clienţii le pot avea, iar oferta specială de vară vine în întâmpinarea necesităţilor bancare specifice din timpul călătoriilor şi vacanţelor, atunci când clienţii au nevoie de servicii simple şi la îndemână”, a spus Gigi Marinel, Director General adjunct al BRD, coordonator al retailului. BRD - Groupe Soci├®t├® G├®n├®rale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB. BRD face parte din Grupul Soci├®t├® G├®n├®rale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe