|luni, iunie 27, 2022
  • Follow Us!

Bărbat găsit împuşcat pe un câmp din Suteşti, într-o baltă de sânge 

Bărbat găsit împuşcat pe un câmp din Suteşti, într-o baltă de sânge

Un bărbat a fost transportat în stare gravă la spital, în noaptea de miercuri spre joi, după ce a fost găsit împuşcat în umăr şi în hemitorace pe un câmp din localitatea vâlceană Suteşti.
Autorităţile au fost anunţate, miercuri noaptea, prin apelul unic 112, că un bărbat se află împuşcat pe un câmp ce aparţine de comuna Suteşti, judeţul Vâlcea.

Medicii de pe ambulanţă sosiţi la faţa locului l-au găsit pe bărbat într-o baltă de sânge şi cu răni de alice la nivelul umărului şi hemitoracelui. Acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul din Drăgăşani, iar mai apoi la Spitalul din Craiova, scrie adevarul.ro.

În acest moment, starea bărbatului este stabilă, dar bărbatul va mai rămâne câteva zile în spital.
Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cine l-a împuşcat pe bărbat, însă este posibil ca acesta să fi fost rănit accidental. Vinovatul riscă dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi închisoare de până la cinci ani. Asociaţia Pescarilor şi Vânătorilor a precizat că pe raza localităţii Suteşti nu a fost autorizată nicio partidă de vânătoare pentru noaptea trecută şi se presupune că bărbatul rănit se afla la braconaj.

Leave a Response