Violatorul criminal din Ștefăneşti a fost arestat

luni, 25 iunie 2012

Violatorul criminal din Ștefăneşti a fost arestat

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus la data de 20.06.2012 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Florin Costache, pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, viol şi omor calificat.
Totodată, s-a luat măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore faţă de acesta. La data de 20.06.2012 s-a solicitat Tribunalului Vâlcea arestarea preventivă a inculpatului.
Instanţa de judecată a admis cererea procurorului şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 29 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză până în acest moment a rezultat faptul că, în noaptea de 16/17 iunie 2012, inculpatul Costache Dragoş-Florin pe fondul consumului de alcool, a pătruns fără drept în locuinţa victimei C.A.(în vârstă de 77 de ani) din Ștefăneşti, şi prin constrângere a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta. În momentul în care victima a început să ţipe, inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în zona feţei şi a ştrangulat-o cu mâinile, după care a părăsit locuinţa acesteia. Urmare acţiunii inculpatului, victima a decedat. Cercetările continuă în vederea lămuririi cauzei sub toate aspectele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe