Sparle si soparle 4 iunie 2012

luni, 4 iunie 2012

Sparle si soparle 4 iunie 2012

• Gest total imoral şi puţin la limita ilegalului săvârşit de acţionarul minoritar de la Oltchim, Petro Carbo Chem SE: văzând că directorul Constantin Roibu este “pe plecare” şi Ministerul Economiei pregăteşte privatizarea societăţii, polonezii-germani forţează mâna acţionarului majoritar de la Oltchim pentru a renunţa la două procese pe care întreprinderea le are... chiar cu PCC SE. În AGA din data de 2 iulie 2012, se va supune spre aprobare şi două proiecte de hotărâri care privesc renunţarea de către SC Oltchim SA la dreptul ce face obiectul Dosarului nr. 390/90/2010, aflat pe rolul Tribunalului Timiş, precum şi renunţarea de către SC Oltchim SA la dreptul ce face obiectul Dosarului nr. 3834/90/2009, aflat pe rolul Tribunalului Vâlcea. În Dosarul nr. 390/90/2010, aflat pe rolul Tribunalului Timiş (strămutat de la Tribunalul Vâlcea) se judecă acţiunea în răspundere a administratorilor împotriva lui Waldemar Preussner şi Wojcieh Zaremba, formulată de SC Oltchim SA şi întemeiată pe dispoziţiile din Legea privind societăţile comerciale. În schimb, în Dosarul nr. 3834/90/2009, aflat pe rolul Tribunalului Vâlcea, se judecă acţiunea în concurenţă neloială împotriva PCC SE.

• Două salariate bugetare din Râmnicu Vâlcea au fost văzute sărutându-se prelung joia trecută într-un Club din Râmnicu Vâlcea. Într-o ţară europeană ai dreptul să iubeşti pe oricine dar într-o ţară preponderent ortodoxă lumea nu înţelege foarte uşor astfel de manifestări publice.

• Un candidat la o primărie importantă umblă mai tot timpul băut şi fumează ţigări îmbunătăţite.

• Un alt candidat la o primărie din Vâlcea şi-a bătut una din surori şi cumnatul în văzul lumii, în faţa sediului primăriei, pe motiv că aceştia nu vor să îl voteze. Despre această haimana politică redacţia noastră documentează un material amplu pe care îl vom face public în curând.

• Pesediştii din anturajul preşedintelui Ion Cîlea ştiu foarte bine că interesul PSD este de a nu vota Emilian Frâncu.

• Primăria Râmnicului a organizat ceremoniile de inaugurare a podului peste râul Olăneşti, în prelungirea străzii Carol I, în ziua de sâmbătă, 2 iunie, deşi circulaţia rutieră pe noul pod... începuse cu 24 de ore mai devreme.

• Baronul Constantin Briceag, de la Valea Mare, a trecut la ameninţări voalate împotriva redactorilor de la “Ziarul de Vâlcea”, după apariţia unui articol incriminator. Îi spunem noi primarului Briceag că am publicat doar “vârful aisbergului” şi că marile dezvăluiri vor vedea lumina tiparului în zilele următoare. Câte un exemplar din “Ziarul de Vâlcea” va fi distribuit gratis la toate gospodăriile din Valea Mare, chiar înainte cu câteva ore de alegeri!

• Situaţie disperată la Uzina Mecanică Drăgăşani: muncitorii din această întreprindere nu şi-au mai luat salariile de aproape 8 luni de zile. În tot acest timp, latifundiarul-cioban Gigi Becali (acţionarul majoritar) a anunţat că nu va mai produce armament la Drăgăşani, după ce a fost obligat de instanţă să plătescă penalităţi de 300.000 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe