Sparle si soparle 28 iunie 2012

joi, 28 iunie 2012

Sparle si soparle 28 iunie 2012

# Gunoierul Doru Florescu nu se află în vacanţe exotice şi nici pe Valea Prahovei, locul său preferat de hoinăreală. Marţi el a fost văzut servind prânzul într-un restaurant vâlcean aparţinând unui liberal. Probabil vroia să ajungă cumva la noul primar pentru a plătiÔǪ redevenţa datorată de Urbani oraşului!

# Cu ce se mai ocupă junii liberali ! Păi marţi, 26 iulie, Victor Popescu a stopat constituirea Consiliului Local din Păuşeşti Otăsău, deşi USL are 6 consilieri din 11 în această localitate iar din liberali au 5 consilieri din cei 6. Tot marţi un alt expert în campanii electorale, Victor Stănculescu a stopat constituirea consiliului local din Popeşti ameninţându-i pe cei doi consilieri locali ai PNL pentru a nu participa la şedinţă. Precizăm că liderul liberal Cristian Buican nu se afla în judeţ iar deciziile celor doi au vrut să arate că băieşii ştiu să facă politică. Aceiaşi băieţii însă folosind ziarele apropiate PNL îl criticau de zor pe Dobre şi pesediştii din Dăeşti că saboteazăÔǪatenţieÔǪ alegerea unui viceprimar PDL!

# Liberalul Dragoş Cârstoiu este noul viceprimar al comunei Bujoreni. Deputatul Buican l-a sacrificat pe Ion Raicu aşa cum a făcut acum patru ani când l-a sacrificat pe Stoian. Numai că acum l-a şi minţit pe Raicu. Comuna Bujoreni oricum este condusă de rudarii din Lunca. Nişte indivizi care au construit sute de case pe terenuri care nu le aparţin şi fără autorizaţie de construcţie.

#Primarul comunei gorjene Peştişani, Florin Pavel, a fost arestat preventiv, marţi seară, pentru 29 de zile, magistra╚øii Cur╚øii de Apel Craiova admiţând recursul procurorilor la decizia Tribunalului Gorj de cercetare în libertate a edilului.Liberalul Laurenţiu Ivanovici, a fost ales marţi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, deşi a fost condamnat la două luni de închisoare cu executare în anul 2003. Aceste promovări liberale nu trebuie să mai mire pe nimeni. În Vâlcea populaţia din Șirineasa a votat 60 % pe Dan Săraru deşi Agenţia Naţională pentru Integritate a dat publicităţii , în plină campanie electorală un amplu raport care dovedeşte incompatibilitatea acestuia şi apropierea de penal.ÔÇ¿

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe