Sparle si soparle 14 iunie 2012

joi, 14 iunie 2012

Sparle si soparle 14 iunie 2012

• La Primăria din Valea Mare, păstorită încă patru ani de baronul Briceag, se petrec lucruri necurate. Un locuitor din zonă atrage atenţia că un subordonat de-al primarului, pe nume Nicolae Sonei, zis Burtosul, taie chitanţe false şi ia impozite la oameni de trei-patru ori. Deja pe fir au intrat Curtea de Conturi şi Direcţia Naţională Anticorupţie, ambele instituţii fiind decise să pună capăt “activităţilor” derulate prin Primăria Valea Mare de cuplul Briceag-Sonei.

• Foştii şefi de la Jandarmeria Vâlcea au o apetenţă deosebită să câştige funcţiile de primar prin judeţ. După ce au dezbrăcat haina militară, Ion Idu şi Petre Niţu s-au înscris în formaţiuni politice diferite şi au candidat fiecare în localitatea de baştină, în speranţa că vor cuceri câte un fotoliu de edil-şef. Din păcate pentru ei, electoratul se pare că nu a fost încântat de “prestaţia” celor doi din campania electorală: Petre Niţu (PRM) a pierdut în cursa pentru Primăria Drăgăşani, iar Ion Idu (PDL) a înregistrat un eşec usturător la Primăria Budeşti.

• Proaspătul primar reales din Nicolae Bălcescu, Constantin Oprea, are o mare problemă cu reţeaua de canalizare din localitate. Mai mulţi oameni sunt nemulţumiţi de faptul că primarul Oprea a aruncat pe apa Sâmbetei mai multe milioane de euro pe lucrările de canalizare, dar acum aceasta este nefuncţională de mai mulţi ani pentru că nu au mai fost cumpărate staţiile de pompare. Astfel că locuitorii sunt nevoiţi să se descurce cu fosele septice sau cu deja clasicele WC-uri din fundul curţii, în ciuda faptului că ţevile de canalizare trec prin faţa gospodăriilor. Este clar că primarul Constantin Oprea avea o “comandă economică” de executat şi s-a zgârcit la bani pentru această investiţie doar pentru a-şi favoriza diverse... firme prietene.

• Învăţând tehnici de succes, Alinuţa Siliconata Tîrlea (amica politică a trioului portocaliu Gutău-Rădulescu-Jurcan şi, mai nou, a cuplului galben Banu-Buican) şi-a dat ochii peste cap şi a ajuns în zona PNL. Domnişoara întârziată l-a trădat pe Romică Barosan - Jaguar şi s-a gândit, cam pe la jumătatea campaniei electorale, să facă şi o donaţie. Tîrlea apare cu o sponsorizare la PNL Vâlcea de 10.000 lei. Sugerăm DNA-ului să întreprindă o anchetă pentru a afla de unde are Alinutza aceşti bani. Îşi permite acum, că doar a făcut politica banului în ultimii ani la Hotelul Livadia, care aparţine statului român. Cert este că madam Tîrlea nu a demonstrat niciodată că merită vreuna dintre poziţiile sociale şi politice, obţinute cu resurse care ne scapă. Ne a convins nici fără silicoane, nici cu silicoane!

• Un ziarist celebru se află la Râmnicu Vâlcea pentru a cerceta afacerile dubioase de pe Platforma Chimică Râmnicu Vâlcea. Acesta documentează un material jurnalistic incendiar. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe