Sparle si soparle 11 iunie 2012

duminică, 10 iunie 2012

Sparle si soparle 11 iunie 2012

• Mai multe “incidente electorale” au avut loc în comuna Ioneşti în ziua votării, dar şi înainte cu câteva zile. Spre după-amiaza zilei de 10 iunie, oamenii viitorului fost primar Constantin Neagoie au început să transporte cu maşinile oamenii din satele Marcea şi Ioneşti către secţiile de votare. Pe drum, alegătorii au fost “sfătuiţi” de ciracii lui Neagoie pe cine şi cum să voteze. Un alt lucru imoral s-a petrecut pe moşia lui Constantin Neagoie cu câteva zile înainte de alegeri: primarul din Ioneşti a păstrat mai multe tone de ajutoare alimentare de la UE pentru a fi distribuite... de patronul de la Comchim cât mai aproape de scrutinul electoral.

• Până duminică seară, nu au fost raportate evenimente deosebite care să perturbe procesul electoral în comunele Malaia, Dăeşti şi Fârtăţeşti.

• Directorul de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Nicolae Badea, aşteaptă să fie numit... într-o funcţie de conducere în cadrul Ministerului Muncii. Concret, liberalul Badea îi va locul cel mai probabil domnişoarei Ionela Bîcă, fostă directoare la Direcţia Generală Protecţia Persoanelor cu Handicap din minister şi fostă şefă la Inspectoratul Teritorial de Muncă Vâlcea.

• Imediat după ce a fost dus “la mititica”, controversatul şi penalul om de afaceri Nicolae Minea a formulat la Curtea de Apel Bucureşti contestaţie în anulare (recurs) la decizia judecătorilor de condamnare la 8 ani de închisoare. În Dosarul 4676/2/2012, infractorul economic Minea are prima înfăţişare în data de 22 iunie, însă potrivit mai multor avocaţi cu vechime în domeniu sunt şanse de 0,000251% ca fostul patron de la Alutus să scape de închisoare!

• Un om de afaceri din Olăneşti s-a implicat trup şi suflet în campania viceprimarului USL Sorin Vasilache. Acesta a investit bani şi trudă electorală în această campanie. Bineînţeles că afaceristul îşi va scoate cu vârf şi îndesat toate aceste eforturi, dacă omul său va ajunge în scaunul de primar. Interesul poartă fesul!

• Directorul Eugen Scarlat a transformat Centrul de Expoziţii de la Seaca în night club. Cel puţin aceasta este concluzia oricărui cetăţean care trece prin zonă şi vede un banner imens la intrare în centrul expoziţional: Night Club Riviera. Ne întrebăm ce vor zice responsabilii Uniunii Europene când vor auzi ce se întâmplă la Seaca?!

• Potrivit Biroului Electoral Central, până duminică la orele 17 au votat peste 41,5% din alegătorii din judeţul Vâlcea, în condiţiile în care la ora 14 votaseră mai puţin de 30% din electori. În mediul rural, până la orele 17, era o prezenţă la vot de aproape 47,3%, iar la oraşe, judeţul Vâlcea s-a situat pe locul 18 pe ţară, cu un procent de 35,2%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe