|marți, septembrie 21, 2021
  • Follow Us!

Șpagă electorală la Vlădeşti 

 
Șpagă electorală la Vlădeşti
 
La data de 01.06.2012, Secţia nr. 1 Poliţie Rurală Râmnicu Vâlcea a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în incinta unei şcoli din comuna Vlădeşti mai mulţi elevi primesc de la două persoane pungi în care se află cadouri şi sume de bani.

În baza celor sesizate, la faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare a incidentelor electorale din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Râmnicu Vâlcea, care a constatat faptul că un candidat la Consiliul Local Vlădeşti împreună cu directorul executiv al unei organizaţii nonguvernamentale au oferit mai multor elevi pungi în care se aflau dulciuri şi un plic cu ştampila asociaţiei nonguvernamentale care conţinea suma de 100 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de promisiunea, oferirea sau darea de bani, bunuri ori alte foloase în timpul campaniei electorale, conform art. 109, alin. 1 din legea 67/2004 rep. , cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnnicu Vâlcea .

Leave a Response