|sâmbătă, septembrie 25, 2021
  • Follow Us!

Sistare temporară alimentare cu gaze naturale la Govora şi Mihăeşti 

Sistare temporară alimentare cu gaze naturale la Govora şi Mihăeşti

În vederea efectuării unor lucrări de modernizare la reţeaua de distribuţie, Distrigaz Sud Reţele va sista alimentarea cu gaze naturale joi, 07 iunie, între orele 09.00- 21.00 în localităţile Băile Govora şi satele Bârşeşti, Govora, Scărişoara şi Vulpuieşti din comuna Mihăeşti, judeţul Vâlcea.

În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, locuitorii localităţilor respective vor trebui să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe.
În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care se va simţi miros de gaze, clienţii Distrigaz sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, vâlcenii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la prefix local + 928.

Leave a Response