S-a deschis al treilea restaurant “4 People” din Râmnicu Vâlcea, situat în Complexul Nord

luni, 25 iunie 2012

• Vineri, 22 iunie,

S-a deschis al treilea restaurant “4 People” din Râmnicu Vâlcea, situat în Complexul Nord

Restaurantele sub sigla “4-People” au rămas cele mai apreciate de miile de vâlceni care le-au trecut pragul. Noua locaţie inaugurată vineri seara, la Complexul din Nord, are o capacitate de 250 locuri, dispune de cele mai moderne dotări, o bucătărie de excepţie şi preţuri foarte mici la oferta culinară. Restaurantele “4-People” dispun de cea mai modernă linie de autoservire din Râmnicu Vâlcea. Au fost create să vină în ajutorul celor ce duc lipsă de timp sau doresc o mâncare caldă foarte gustoasă şi uşor de comandat. Unul din restaurantele “4- People” se află în clădirea Romtelecom din centrul oraşului, cel de-al doilea la complexul Hermes din cartierul Ostroveni şi cel de-al treilea şi cel mai nou, la Complexul din Nord. Restaurantele “4-People” au interioare cu mult bun gust, moderne şi curate, mâncarea este bine gătită, însă fără a excela în vreun fel, este principiul “să nu înşelăm clientul” aici îmbinându-se cu succes conceptele de “împinge tava” cu un aspect de restaurant modern şi elegant. Filozofia restaurantului “4-People” este exact aceasta: să te simţi ca acasă şi să ţi se pară normal să revii zilnic, pentru că totul este curat cu bun gust şi mai ales gustos. Asta ca să nu pomenim de aspectul financiar, unde, să fim seriosi, un prânz cald, felul 1, felul 2 şi desert costă doar 12 lei, cât o şhaorma făcută de cine ştie ce dubioşi.

“4-People” reuşeşte sa fie diferit de concurenţă, pentru ca oferă amănunte care contează: un personal prietenos, patron care se implică, mâncare şi servire ireproşabile. Restaurantele se adresează, în primul rând, unor clienţi stabili şi deveniţi fideli. O astfel de afacere se bazează pe cantitate şi preţ, fără ca acest lucru să afecteze calitatea produselor şi serviciilor. Clienţii vor cantitate mare, la preţuri mici. Foarte important este ca mâncarea să fie proaspătă, sănătoasă şi preparată în aceeaşi zi. Una dintre tendinţele de consum observate de managerul Violeta Chisăroiu în ultimul timp este preferinţa pentru mâncarea dietetică - grătare, legume, salate - preparate solicitate în special de doamne, indiferent de sezon. O altă tendinţă este orientarea consumatorilor către mâncare bio. Meniul zilnic cuprinde în general supe, ciorbe, preparate pentru felul de bază, preparate la grătar, garnituri, salate şi desert. Preţuri mici, marfă la vedere, este vorba despre preţul mic, dar şi de “vizualizarea” produsului. Oamenii s-au săturat să fie traşi în piept de bucătar, le convine de minune să vadă ei înşişi ce greutate are produsul solicitat.
“4-People” este un concept nou în România care trebuie avut în vedere şi cu care vine doar 4 People. Din ofertă, mai fac parte şi mâncarea gătită cu livrare la domiciliu în oală, uşor de comandat la tel 0752.044.540, 0250/702.307, fiind foarte gustos şi apreciat în special de cei care doresc să-şi dedice mai mult timp familiei prietenilor şi bussinesului. De asemenea, mai trebuie avut în vedere că restaurantele pot fi folosite de clienţi şi în scopuri private cu o anvergură mai mare cum ar fi petreceri, aniversări, nunţi, botezuri etc.

(Octavian Avram)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe