|sâmbătă, septembrie 25, 2021
  • Follow Us!

O femeie din Ocnele Mari a vrut să-şi voteze primarul de două ori 

O femeie din Ocnele Mari a vrut să-şi voteze primarul de două ori

Duminică, 10 iunie, în jurul orei 13.25, la Secţia de votare nr. 1 Ocnele Mari, preşedinta secţiei de votare a dispus întreruperea procesului de votare pentru aproximativ 30 de minute, întrucât asupra unei participante la vot s-au identificat 2 buletine de vot de acelaşi fel. 
Poliţiştii care asigură paza secţiei de votare au fost solicitaţi de către preşedinta secţiei de votare pentru a efectua cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

Astfel, poliţiştii au constatat că L. C., de 42 ani, din Ocnele Mari, a fost identificată în momentul în care încerca să introducă în urna de votare două buletine de vot pentru candidatul la funcţia de primar, fiind aplicate ştampilele de vot.

Procesul de votare a fost reluat în jurul orei 14.00, în condiţii normale.
 În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art.109, alin. 2 din Legea nr. 67/2004 republicata, respectiv se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani persoana care votează fără a avea drept de vot ori alegătorul care votează de mai multe ori în ziua alegerilor.
 

Leave a Response