Nebunie şi crimă politică: Gutău anunţă semnarea unui pact UNPR - PSD

joi, 7 iunie 2012

Nebunie şi crimă politică: Gutău anunţă semnarea unui pact UNPR - PSD

În urmă cu câteva minute, Mircia Gutău a anunţat la VTV că a fost semnat un pact electoral cu PSD Vâlcea, aşadar nu cu USL, cu doar cu PSD - a subliniat el - prin care pesediştii să susţină UNPR Râmnicu Vâlcea. Aşadar, Gutău afirmă, nici mai mult, nici mai puţin, că Ion Cîlea l-a trădat pe Emilian Frâncu, a trădat USL-ul, a jucat murdar. Reacţia pesediştilor şi liberalilor va fi pe măsură.
Evident că nu poate fi vorba despre o asemenea înţelegere, că Gutău vrea, prin minciuna cea mai crasă, să se racordeze iarăşi la bugetul Primăriei.

Gutău ori e nebun, ori e mincinos profesionist

Într-un drept la replică difuzat în urmă cu câteva minute la VTV, fostul primar Mircia Gutău a dezinformat grav electoratul susţinând, textual: “Am absolut toate drepturile”. El a adăugat: “Mi-am ispăşit pedeapsa”. Gutău ori e nebun, ori e mincinos profesionist. El încă nu şi-a ispăşit pedeapsa, fiind eliberat condiţionat sub control judificiar. El nu are toate drepturile, neavând dreptul să fie ales într-o funcţie de interes public. A mai adăugat Gutău că “Gheorghe Smeoreanu nu are niciun drept să mă judece, fiindcă a fost însurat de mai multe ori”. O tâmpenie mai mare nu am auzit, fiindcă eu nu am candidat niciodată pentru nicio funcţie şi nu vreau votul cetăţenilor. Nu am fost niciodată acuzat de corupţie, nu am fost şi nu voi fi arestat, nu voi avea niciodată drepturile civile restrânse. Aşadar, cine e mai potrivit să dea sfaturi oamenilor, eu sau Gutău? Una peste alta, Gutău este disperat şi jalnic să ajungă la Primărie, ceea ce, evident, nu se va întâmpla.

Culmea cinismului

Chiar în clipa când scriem aceste rânduri, o maşină cu megafon trece pe străzile municipiului Rm. Vâlcea şi o voce îi îndemnă pe oameni să-l voteze pe candidatul susţinut de Mircia Gutău. E o nebunie, o disperare, un cinism incredibil. Luni, a doua zi după alegeri, Curtea de Apel Craiova se pronunţă în procesul de corupţie al lui Mircia Gutău şi omul ar putea fi săltat luni după prânz, pentru a treia oară în viaţă, şi încarcerat. Asta lăsând la o parte faptul că şi în aceste clipe Mircia Gutău se află în situaţia de eliberat condiţionat din penitenciar sub control judiciar. Evident, lumea nu poate fi sfidată.

(www.criterii.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe