Ion Cîlea a ieşit din cabina de vot pentru că nu se vedea tuşul aplicat pe buletine

duminică, 10 iunie 2012

Ion Cîlea a ieşit din cabina de vot pentru că nu se vedea tuşul aplicat pe buletine

Un jurnalist a fost admonestat de preşedinta secţiei de votare când l-a atenţionat pe preşedintele Cîlea să aibă grijă să nu pună ştampila pe un anume partid.
La “Școala cu Ceas",din Râmnicu Vâlcea, azi, la ora 8,15, a votat actualul preşedintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea, candidat pentru aceeaşi funcţie şi în următorii patru ani. A fost însoţit de oamenii cu care a colaborat şi colaborează, jurnalişti, stilul său matinal de muncă făcându-l să fie primul la urne dintre candidaţii importanţi din Vâlcea, la aceste alegeri. “Bineînţeles că o să votez la cabina nr. 1", a spus cu vocea răguşită preşedintele Cîlea. După ce a primit cele patru buletinele, a ieşit din cabina de vot, fără buletine spunând “Tocmai la mine s-a nimerit să nu se vadă tuşul", şi un membru al comisiei i-a înmuiat ştampila într-o tuşieră.

Un jurnalist mai mucalit din fire a avut inspiraţia să strige în timp ce se afla în cabina de vot “să nu votaţi cu ...." şi a rostit numele unui partid. Răspunsul preşedintelui, din cabină, a fost că “am mare grijă!", în timp ce preşedinta secţiei de votare l-a admonestat pe vorbăreţul jurnalist.ÔÇ¿“Am votat pentru continuitate dacă este vorba de mine, dar şi pentru a înlătura dezastrul care ne-a bântuit timp de patru ani de zile în această ţară, pentru un viitor mai bun, pentru o viaţă mai bună a locuitorilor acestui judeţ, pentru care am un respect deosebit. Îi iubesc şi îi apreciez că întotdeauna m-au înţeles", a spus Ion Cîlea. (www.adevarul.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe