Bestia cu chip de om Viorel Vladu şi-a violat fiica

joi, 14 iunie 2012

Un calvar care a durat şase ani:

Bestia cu chip de om Viorel Vladu şi-a violat fiica
 
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Vladu Viorel pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi incest.
Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că, în perioada 2006 ÔÇô 2012 inculpatul în mod repetat, a întreţinut prin constrângere raporturi sexuale cu fiica sa minoră, partea vătămată V.B.D.(în vârstă de 16 ani).
Reamintim că, la data de 18.05.2012, procurorii au solicitat arestarea preventivă a inc.Vladu Viorel, măsură admisă de magistraţii Tribunalului Vâlcea.
Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Vâlcea. 
 
Violatorul Bondoc a ajuns după gratii

 Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului Bondoc Ion pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la viol.
 Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că, în inculpatul a încercat să întreţină un raport sexual cu minora I.N. (în vârstă de 13 ani) prin exercitarea de violenţe fizice, acţiunea fiind întreruptă de intervenţia mamei minorei.
Reamintim că, la data de 23.05.2012, procurorii au solicitat arestarea preventivă a inc. Bondoc Ion, măsură admisă de magistraţii Tribunalului Vâlcea.
 Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare,Tribunalului Vâlcea. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe