Accident de muncă la Prundeni

joi, 14 iunie 2012

Accident de muncă la Prundeni 

În comuna Prundeni s-a produs un accident de muncă, o persoană a fost blocată sub un mal de pământ, în timp ce săpa un şanţ la reţeaua de canalizare şi alimentare cu apă a localităţii

În data de 12 iunie a.c. în jurul orei 08.55, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Prundeni au fost sesizaţi telefonic prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Prundeni, s-a produs un accident de muncă la lucrările de canalizare. 
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Prundeni însoţiţi de specialist criminalist din cadrul Poliţiei Municipiului Drăgăşani care au stabilit că pe partea dreaptă a D.N. 64, la km 67 + 500 m, în direcţia de mers Râmnicu Vâlcea ÔÇô Drăgăşani, un angajat al unei firme de construcţii din Râmnicu Vâlcea, a fost surprins de alunecarea malului stâng al şanţului excavat, rămânând imobilizat până la nivelul gâtului.

Datorită intervenţiei rapide a echipajului SMURD, persoana în cauză, T. Gheorghe, de 52 ani, din comuna Goleşti, a fost scoasă şi transportat la Spitalul Municipal Drăgăşani, unde s-a stabilit diagnosticul de traumatism coloană cervico - dorsală lombară, traumatism toracic, fiind în afara oricărui pericol.

În cauză se efectuează cercetări împreună cu reprezentanţii Inspectoratul Teritorial de Muncă Vâlcea în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor comiterii incidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe