Viceprimarul Raicu nu poate cumpăra voturile românilor din Bujoreni!

joi, 31 mai 2012

Viceprimarul Raicu nu poate cumpăra voturile românilor din Bujoreni!

Nicu Trandafir

Din ce în ce mai mulţi cetăţeni din comuna Bujoreni vorbesc că actualul viceprimar Ion Raicu este o dovadă vie a proverbului cu şarpele crescut la sân. Mulţi consideră că primarul Alexandru Roşu a făcut cea mai mare greşeală când a acceptat acum patru ani promovarea acestui individ, fără scrupule, în funcţia de viceprimar.

Oamenii din Olteni şi Gura Văii vorbesc despre “şarpele crescut la sânÔÇ£!

“A crescut un şarpe la sân. L-a ajutat să înveţe treburile din administraţia locală pentru că acest Raicu oricum nu ştia ce să facă în primărie. El s-a ocupat o viaţă întreagă de bişniţărie, de afaceri cu aur, cu zdrenţe, cu locuinţe închiriate. Nu ştie limbi străine, nu ştie să lucreze pe calculator, habar nu are de proiecte nu a făcut nimic bun pentru oameni, dar acum se laudă” spune un cetăţean din Olteni, chiar satul unde răsare vila lui Raicu terminată în timpul acestui mandat. Oamenii din Gura Văii sunt şi mai revoltaţi. “Vine acum viceprimarul şi ne spune că e momentul unei schimbări la primărie. Ne întreabă cu voce tare pe la poartă dacă nu vrem schimbare. Eu i-am spus în faţă că vrem schimbare dar nu vrem să schimbăm mătura care face curat ci făraşul plin de gunoi” ne spune mucalit un locuitor al satului Gura Văii. Oamenii din mediul rural au mult umor şi multă înţelepciune. Am remarcat acest lucru în multe localităţi din judeţ. Dincolo de pregătirea profesională, de anii de studiu, de sex, de vârstă oamenii de la ţară au un bun simţ şi un fler aparte. Nu pot fi păcăliţi prea uşor! Mulţi dintre ei au luat pliantele liberale şi le-au citit cu atenţie pentru a vedea ce promite domnul Raicu. Și au văzut că multe lucruri din cele promise le putea face în cei patru ani cât a fost viceprimar dar nu le-a făcut. Și se mai întreabă oamenii, pe bună dreptate ce fel de om e acela şi cum să ai încredere în el când muşcă mâna celui care l-a ajutat să fie viceprimar, când îi vorbeşte de rău pe unii din salariaţii primăriei şi când promite marea cu sarea dar el nu s-a ţinut de cuvânt nici faţă de colegii săi de partid iar unul din ei a murit anul acesta înjurându-l pe Raicu care i-a rămas dator. Știe şi Raicu dar şi deputatul Buican la ce ne referim!!! Raicu nu va mai fi nici măcar viceprimar. Am discutat cu cei care au şanse să ajungă în consiliul local. Nimeni nu îl susţine pe Raicu şi sperăm că preşedintele Ion Cîlea nu va accepta tupeul liberalilor care probabil vor vrea sprijin pentru ca în consiliul următor pesediştii să îl voteze tot pe Raicu, omul lui Buican, viceprimar.

Raicu nu va mai fi viceprimar

Este evident că primarul Alexandru Roşu ar părea de-a dreptul imbecil să îl mai accepte pe Raicu viceprimar după ce acesta l-a înjurat prin toată comuna şi i-a minţit pe alegători că oamenii lui Roşu îi rup afişele. I-am mai spus o dată şi o repetăm : Raicule afişele tale şi banerele sunt rupte de oameni din localitate care nu te înghit, nu de membrii vreunui partid. Sunt oameni care nu te vor nici primar nici vice , care pur şi simplu nu te suportă, ce ţi-e aşa greu să înţelegi?!.
Circulă un zvon. Noi nu vrem să îl credem dar vom insista ca aceste alegeri să fie atent supravegheate. Circulă zvonul că domnul Raicu încearcă să cumpere voturile rudarilor. Autorităţile trebuie să se autosesizeze în acest caz. Chiar dacă ar fi adevărat rudarii nu sunt decât maxim 20 la sută din populaţia cu drept de vot din Bujoreni. Și românii pot decide oricând soarta alegerilor. Iar românii nu se lasă păcăliţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe