Starea de schizofrenie a liberalilor vâlceni

luni, 21 mai 2012

Starea de schizofrenie a liberalilor vâlceni

Aproape toţi liberalii pe care i-am descusut în ultimele săptămâni mi-au spus că nu pot vota Ion Cîlea. Mulţi dintre ei ,care nu au prieteni sau rude pe listele de candidaţi la consiliul judeţean, mi-au spus că nu vor vota nici lista de consilieri ai USL . ┬½ Păi de ce să o fac ? Mi-au dat ceva ? Uitaţi vă pe cine a promovat Buican ! Pe Victor Stănculescu că e finul lui, pe Bogdan Pistol că e finul lui Roibu, pe Andreianu că ştiţi şi dumneavoastră mai multe despre ea... ! ┬╗ îmi spune un consilier liberal de comună. Un actual consilier .Nu va mai fi ales deoarece primarul PSD l-a aruncat pe un loc neeligibil.

Cunosc sute de liberali, mulţi foşti ţărănişti. Am trecut prin 48 de localităţi din judeţ în ultimele două săptămâni. Unii mi-au dat de înţeles că vor anula buletinele pentru preşedenţia CJ. Lucru care mi l-a spus şi un cunoscut monarhist liberal, profesor de istorie şi fondator al partidului. Interesant este că unii liberali din Râmnic mi-au spus că nu vor vota nici pe Emilian Frâncu şi nici lista lor de consilieri dintr-un motiv foarte bun pentru un membru de partid : ┬½ Nu am ce câştiga. Gaşca lor nu ne va ajuta cu nimic. ! ┬╗
Și acum pe bune de ce ar vota organizaţiile liberale din Dăeşti, Bujoreni, Goleşti, Popeşti,Roşiile,Olăneşti,Stoileşti, Milcoiu, Budeşti ,Orleşti, Păuşeşti Otăsău, Perişani, Runcu, Racoviţa, Brezoi, Boişoara, cu Ion Cîlea ?! Probabil nici Frâncu cu ai lui şi nici Buican cu gaşca lui nu vor vota Ion Cîlea ! Nu au cum. Decât dacă ar fi nişte imbecili , nişte membri care nu înţeleg doctrina liberală, nişte trădători de partid sau nişte dobitoci fără viziune. Orice liberal cu viziune ştie că această alianţă nu va ţine şi mai ştie că PSD va avea peste doi ani candidat propriu la preşedenţia României !

Și atunci întrebarea mea firească, care mă frământă de câteva zile, este cu cine vor vota liberalii ? Vor anula toţi buletinele de vot ?Îi vor da o palmă lui Ion Cîlea şi vor vota de exemplu acel copil de 23 de ani de la nu ştiu ce partid ? Vor vota cu senatorul Dorel Jurcan ? Sau cu avocatul Petre Grigore ? Habar nu am dar îmi pare din ce în ce mai rău că Dan Mazilu nu şi-a depus candidatura ! Liberalii ar fi avut atunci o alternativă ! Și ţărăniştii, atâţia câţi mai sunt în judeţ ! Dar poate şi o mare parte din pesediştii scârbiţi de un cuplu de sexagenari care fac legea în PSD ! (www.criterii.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe