Sparle si soparle 31 mai 2012

joi, 31 mai 2012

Sparle si soparle 31 mai 2012

• Mutarea la şefia Poliţiei Vâlcea a chestorului Lucian Muntean este de fapt... o pedeapsă aplicată de noul inspector general al IGPR, Petre Tobă, care astfel a vrut să arunce sub covor scandalul care s-a iscat de câteva luni la IPJ Sibiu. Inspectorii şefi adjuncţi de la Sibiu au primit un calificativ slab de la şeful IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea, însă cel care a “sugerat” aceste calificative este chiar fostul şef al IPJ Sibiu, Lucian Muntean, acum boss-ul de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea. Povestea a devenit rapid cunoscută în rândul oficialităţilor poliţieneşti şi nu numai, după ce o comisie de la Bucureşti a venit să evalueze situaţia.

• “Cappo di tutti capi” de la Bălceşti, pe numele său Ion Curelaru, învârte afaceri murdare cu terenuri şi face inginerii financiare sub ochii DNA-ului, în timp ce oraşul se scufundă într-o mizerie cruntă şi unde nu s-a mai făcut nici o investiţie majoră de ani de zile. În tot acest timp, învechitul primar Curelaru a acumulat averi impresionante într-o zonă unde sărăcia populaţiei este cuvânt de ordine. Dar despre toate acestea vom face dezvăluiri incendiare în numerele viitoare ale ziarului!

• La intrarea în comuna Roeşti, venind dinspre Popeşti, te întâmpină de ani de zile... câteva haite de câini vagabonzi care îşi fac veacul terorizând puţinii călători care se aventurează pe acel drum. Nu ştim ce face primarul din Roeşti, Gheorghe Drăghici, dar acest fapt strică mult imaginea localităţii.

• Cel mai slab primar al oraşului Olăneşti din ultimii 22 de ani, Viorel Cioteanu, îşi încearcă norocul la alegerile din 10 iunie sub umbrela partidului lui Dan Diaconescu. La alegerile locale din 2008, Cioteanu a stabilit un record naţional negativ fiind singurul primar în funcţie care nu a luat nici zece voturi. Acum speră probabil să strângă ceva mai mult, adică... vreo 15 voturi.

• Preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, a cheltuit în această campanie electorală aproape o jumătate de milion de euro. “Ziarul de VâlceaÔÇ£, împreună cu reputaţi economişti vâlceni, a calculat valoarea bannerelor, a afişelor, a pliantelor, a pixurilor, a brichetelor, a tuturor materialelor de campanie pro-Ion Cîlea, care sunt deja vizibile în toate cele 89 de localităţi ale judeţului Vâlcea. De asemenea, în cifra respectivă am inclus tonele de combustibil consumate de echipele de campanie “Ion Cîlea ÔÇô USLÔÇ£, dar şi valoarea zecilor de reuniuni tovărăşeşti de pe întreg teritoriul judeţului. Având în vedere că Ion Cîlea este “cel mai sărac şi cel mai cinstitÔÇ£ dintre politicienii vâlceni, ne întrebăm: Cine a sponsorizat campania domnului preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, şi de ce? Vom reveni cu răspunsurile! În curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe