Sparle si soparle 3 mai 2012

joi, 3 mai 2012

Sparle si soparle

• Directorul general de la OLTCHIM, Constantin Roibu, a pierdut procesul pe care-l deschisese directorului publicaţiei “Ziarul de VâlceaÔÇ£, Tiberiu Pîrnău. Astfel, în data de 26 aprilie, în dosarul nr. 5675/90/2011 (conexat) de la Tribunalul Vâlcea a fost dată următoarea soluţie: “Respinge acţiunea promovată în contradictoriu cu publicaţia “Ziarul de Vâlcea”, ca fiind îndreptată împotriva unei persoane lipsite de capacitate procesuală. Respinge acţiunea formulată de reclamant împotriva pârâţilor Pîrnău-Marinescu Tiberiu-Constantin şi S.C. “Pirmar” S.R.L., ca nefondată.ÔÇ£ Vom reveni cu detalii!

• Mircea Nadolu şi Remus Grigorescu îşi freacă mâinile de bucurie la instalarea Guvernului Ponta şi se pregătesc să se mute cu arme şi bagaje... la Prefectura Vâlcea. Deja, liderii locali ai USL au bătut palma şi au stabilit numele celor care vor ocupa birourile 1 şi 2 de la etajul I al Prefecturii: Mircea Nadolu va prelua fotoliul lui Petre Ungureanu, iar pesedistul Remus Grigorescu se va mulţumi cu funcţia de subprefect. Trebuie să spunem că amândoi au absolvit cursurile Institutului Naţional de Administraţie, fapt care nu l-a ajutat prea mult în ultimii ani pe Mircea Nadolu, care a fost pus de fostul Guvern Boc să numere găurile din şoselele din Constanţa, din calitatea de inspector guvernamental.

• Sub “înaltul management” al liderului PNL Vâlcea, Cristian Buican, tot mai mulţi oameni încep să părăsească corabia liberalilor, care a început să se scufunde... înainte de a ajunge de la putere. Acum câteva zile, aproape toată Organizaţia Locală PNL Goleşti a migrat către UNPR nemulţumită de (in)deciziile aiuritoare ale preşedintelui Buican şi a camarilei care îl înconjoară. Noua organizaţie UNPR se anunţă redutabilă în bătălia electorală din 10 iunie, condusă fiind de Florin Mănoiu, cel care a pus-o pe lista de consilieri locali chiar pe... soţia preşedintelui PNL Goleşti.

• Cel mai înstărit rom din judeţul Vâlcea este Toma Miuţescu cu o avere estimată de 6 milioane de euro. El face parte din clanul Miuţescu, acesta întinzându-se în mai multe judeţe din ţară (Vâlcea, Sibiu şi Olt). În total, averea clanului e undeva între 10 şi 15 milioane de euro.

• Cătălin Harnagea, fostul şef al SIE pe vremea preşedintelui Emil Constantinescu, are cu ce se “mândri” prin Vâlcea: vărul său candidează la funcţia de primar al comunei Păuşeşti Otăsău din partea PAS.

• Firma de construcţii Concefa Sibiu “a uitatÔÇ£ să-şi plătească de luni zile furnizorii de materii prime. Concefa are în derulare la Râmnicu Vâlcea construcţia podului peste râul Olăneşti, beneficiar: Primăria Râmnicu Vâlcea. Chiar dacă municipalitatea este cu plăţile la zi, Concefa nu a binevoit să-şi mai plătească datoriile către terţi. În scurt timp, constructorului sibian neserios i se va sista furnizarea de materiale iar podul nu se va finaliza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe