Sparle si soparle 21 mai 2012

luni, 21 mai 2012

Sparle si soparle 21 mai 2012

• Un locuitor al comunei Păuşeşti Măglaşi ne-a transmis prin poşta electronică următorul e-mail: “Văd că nimeni nu mai comentează nimic la adresa Primăriei Păuşeşti-Măglaşi. Înseamnă că totul este OK? Nicidecum. Domnule primar Alexandru Dediu, rezolvaţi ceva cu câinii vagabonzi de care nu mai scăpăm cu nici un chip sau cu cei ai căror proprietari nu şi-i îngrijesc şi-i lasă în voia sorţii. Mergeţi într-o dimineaţă pe jos sau cu maşina (ca tot aveţi una ţeapănă) din centrul comunei spre Valea Cheii să vedeţi dacă vă mai convine traseul ăsta. Azi dimineaţă întorcându-mă de la serviciu am numărat 30 de animale pe marginea drumului. Aş vrea să faceţi un slalom cu maşina (asta ca să o verificaţi la tăblărie cât este de tare), bicicleta (sau pe jos), pe acest traseu să vedem atunci ce mai puteţi spune. Sper să se audă şi să se ia o măsură în acest sens (asta dacă va fi citit mesajul de către cineva din scumpa noastră primărie....)ÔÇ£

• Avocatul vâlcean Daniel Coman a intrat sub monitorizarea “Ziarului de VâlceaÔÇ£ după ce a intervenit (total neinspirat!) într-un proces al societăţii editoare a publicaţiei noastre cu un politruc liberal. Cunoaştem întreaga filieră: avocat-politruc-judecător(e)! Dacă acest Coman era avocatul părţii adverse, nu era nici o problemă, însă el a intervenit altfel folosindu-se de anumite relaţii personale pentru a-şi favoriza un amic de... pahar. Vom reveni cu detalii asupra cazului.

• Din ciclul “Lozinci electorale amuzante”, Gheorghe Roibu, candidatul UNPR la Primăria Băbeni, şi-a realizat recent un clip video în care se... roagă de Dumnezeu să le lumineze mintea locuitorilor din oraş şi să nu-i mai lase să greşească!!!

• Am aflat că, la sfârşitul săptămânii trecute, baronul local de Valea Mare, Constantin Briceag, a organizat un chef monstru la nunta fiului său, eveniment la care au fost invitate circa 1.000 de persoane. Momentul ales nu este deloc întâmplător, iar Briceag a dat astfel două “lovituri” majore: şi-a făcut campanie electorală în rândul locuitorilor şi a primit mai multe “cadouri” de sute de milioane de lei vechi din partea politicienilor bogaţi, dar avizi după voturi şi imagine publică. Avem în lucru o amplă anchetă cu toate afacerile murdare derulate la limita penalului de către baronul de Valea Mare, Constantin Briceag, pe care o vom publica în curând.

• Miercuri, 16 mai, directorul Roibu de la Oltchim, şi-a aniversat într-un cadru restrâns de prieteni aniversarea vârstei de 60 de ani. De la chermeză a lipsit baronul chimic de la Comchim, Constantin Neagoie, mult prea preocupat cu practicarea braconajului prin comuna Ioneşti. Oricum, chefurile se vor ţine lanţ de Constantin Roibu, pentru că acesta trebuie să facă din nou cinste luni, de Ziua Sfinţilor Constantin şi Elena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe